Cikkek a(z) Gyógynövények és Méregtelenítő kategóriából

Az évek során felhalmozott és elraktározott salak- és méreganyagoktól méregtelenítő gyógynövények “közreműködésével” szabadulhatunk meg. Többféle olyan gyógynövény létezik, amely kiváló méregtelenítő hatással rendelkezik, vagy alkotórésze lehet egy teakeveréknek. A méregtelenítő gyógynövények serkentik a veseműködést, gyorsítják a bélműködést, ugyanakkor nyirok- és vértisztító hatásúak. Bármikor lehet, de tavasszal különösen ajánlott fogyasztani őket.

Méregtelenítő tea-összetevők

Méregtelenítő tea-összetevők

A legjobb méregtelenítő teák azok, amelyek antioxidánsokban gazdagok. Ezek a teák ugyanis egy olyan szabadgyököt távolítanak el szervezetünkből, amelyek különböző megbetegedéseket idézhettek volna elő. Erre az egyik legkiválóbb a zöld tea, amelyből ma már több fajtát is ismerünk. A japán zöld tea azért különösen ajánlott a különféle méregtelenítő eljárások során,… Tovább: Méregtelenítő tea-összetevők»

Méregtelenítő hashajtó tea

Méregtelenítő hashajtó tea

Bizonyos ételek fogyasztása székrekedést okozhat. Ilyen esetekben a legtöbb ember a hashajtó tabletta vagy tea után nyúl. Most már kapható méregtelenítő hashajtó tea is, ami azon felül, hogy megszabadít a kellemetlen székrekedéstől, abban is segít, hogy a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok távozhassanak. Többféle méregtelenítő hashajtó tea kapható. Az újabbaknak már kellemes… Tovább: Méregtelenítő hashajtó tea»

Méregtelenítő gyógyteák

Méregtelenítő gyógyteák

A méregtelenítő gyógyteák már nagyon elterjedtek, és ennek a legfőbb oka az, hogy nagyon sokan pozitív eredményekről számolnak be. A kutatók szerint is a méregtelenítő gyógyteák nagyon jó hatással vannak az emésztésre, a máj működésre, és számos más betegségre is megoldást jelenthetnek. Méregtelenítő gyógytea keveréket gyógynövényboltokban is találunk, de a… Tovább: Méregtelenítő gyógyteák»

Méregtelenítő béltisztító tea

Méregtelenítő béltisztító tea

A méregtelenítés napjainkban elengedhetetlen, mivel a tápanyagok nagyban tartalmaznak a szervezet számára ártalmas méreganyagokat, vegyszereket, tartósítószereket, amelyek hatására gyengül az immunrendszerünk, lassul az anyagcserénk, és a regenerálódó folyamatok is jóval lassabbakká válnak. Méregtelenítő béltisztító teák fogyasztásával helyreállíthatjuk az egyensúlyt, hatékonyan méregteleníthetünk anélkül, hogy bármilyen nehézségekbe ütköznénk. A bodzavirágból készített méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő béltisztító tea»

Zsírégető méregtelenítő tea – nemcsak fogyaszt, nyugtat és felfrissít!

Zsírégető méregtelenítő tea – nemcsak fogyaszt, nyugtat és felfrissít!

A tea eredetileg a teacserjének nevezett növény leveleiből és rügyeiből készülő főzet. Később más alapanyagokból is készítettek teákat. Az alapanyagok közé tartoznak a gyógynövények, a gyümölcsök és különféle fűszerek is. A teákat sokszor orvosságként is alkalmazzák vagy különböző kúrák során. Ilyen például a méregtelenítő kúra, amikor a hasznunkra válik a… Tovább: Zsírégető méregtelenítő tea – nemcsak fogyaszt, nyugtat és felfrissít!»

A méregtelenítő gyógytea fogyasztása

A méregtelenítő gyógytea fogyasztása

Egy szinte állandó fáradtságérzet, a tartós memóriazavar arra (is) utalhatnak, hogy szervezetünk salakanyagokkal telítődött. Ilyenkor a méregtelenítő gyógytea fogyasztása segíthet megszabadulni e problémáktól. Az emberi szervezetnek megvan ugyan a saját módszere, hogy eltávolítsa a salakanyagokat, de a szervek e képessége korlátozott. A legjobb, legkönnyebb, ám mégis hatékony tisztítókúra a méregtelenítő… Tovább: A méregtelenítő gyógytea fogyasztása»

Méregtelenítő gyógynövények és azok hatásai

Méregtelenítő gyógynövények és azok hatásai

A mozgásszegény életmód, a tartósított és feldolgozott élelmiszerek fogyasztása, a szennyezett levegő, valamint a gyógyszerek és különböző élvezeti szerek hozzájárulnak a méreganyagok felhalmozódásához. A méregtelenítő gyógynövények, pontosabban a belőlük készült teák, főzetek segíthetnek a felgyülemlett toxinok és salakanyagok elhajtásában. Van, amelyiknek vízhajtó hatása van és a vesét „dolgoztatja meg”, a… Tovább: Méregtelenítő gyógynövények és azok hatásai»

Méregtelenítő teakeverék?

Méregtelenítő teakeverék?

A méregtelenítő diéták célja a felhalmozódott méreganyagok szervezetből való kiiktatása és egészségünk javítása. Nem mindenki tud huzamosabb ideig kizárólag bioélelmiszereket és különböző magokat fogyasztani, ilyen esetben jól jöhet egy olyan tisztítókúra, melynek alapja a méregtelenítő teakeverék. A méregtelenítő teakeverék gondosan kiválasztott teafélékből tevődik össze. Jó tulajdonságaiknak köszönhetően tisztítja a vesét,… Tovább: Méregtelenítő teakeverék?»

Elindult a méregtelenítés információs oldal

Elindult a méregtelenítés információs oldal

Elindult a méregtelenítés információs oldal, a meregtelenito.hu. Mint az oldal neve is mutatja, méregtelenítés és az ehhez kapcsoló témák lesznek kiemelt szerepben az oldal tartalmát illetően. A főbb rovatok: Ételek és diéta Fogyókúra Gyógynövények Méregtelenítés házilag Méregtelenítő kúrák Tisztítókúra Várjuk a kommenteket és a megosztásokat itt és a Facebookon!

Méregtelenítő 2024