Hírek szauna és Méregtelenítő témában

5 napos méregtelenítő program

5 napos méregtelenítő program

Az emberi szervezetet nap mint terheljük különböző adalékanyagokkal, vegyszerekkel, ízfokozókkal. Ezek a testbe kerülve átalakulnak méreganyagokká. Méregteleníti magát a szervezet is, de egy 5 napos méregtelenítő program segítségével megkönnyíthetjük a munkáját. A program lényege, hogy öt napig odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, hogy mozogjunk, és ha lehetőségünk van rá, akkor… Tovább: 5 napos méregtelenítő program»

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Manapság egyre fontosabbnak tartja mindenki, hogy egészséges legyen. Állandóan mérgezzük a szervezetünket tartósítószerekkel, ízfokozókkal vagy épp színezőanyaggal. Ezektől csak méregtelenítő- és tisztítókúra alkalmával tudunk teljesen megszabadulni. Lehetnek ezek a kúrák pár naposak vagy akár egész hónaposak is. Mindkettő lényege, hogy a kúra szabályait tartsuk be, mert csak akkor lehet sikeres… Tovább: Méregtelenítő- és tisztítókúra»

Egy napos méregtelenítő kúra

Egy napos méregtelenítő kúra

Testünket nap mint nap mérgekkel bombázzuk, épp ezért nem csoda, ha időnként nem működik úgy, ahogy kellene. Ilyenkor érdemes méregteleníteni. Ha nincs kedvünk egy hosszabb kúrára, akkor az egy napos méregtelenítő kúra lehet a jó választás. Bár nem olyan hatásos, mint egy hosszabb kúra, de „tűzoltásnak” jó. Az egy napos… Tovább: Egy napos méregtelenítő kúra»

Egy hetes méregtelenítő kúra

Egy hetes méregtelenítő kúra

Ahhoz, hogy szervezetünk kifogástalanul tudjon működni, szüksége van az olyan szervek hibátlan működésére, mint az epe vagy a máj. Ezek a szerveink bizony nagyon el tudnak fáradni az állandó méregtelenítéstől, épp ezért érdemes néha egy kis szünetet adni nekik. Ezt legkönnyebben egy egyhetes méregtelenítő kúrával tudjuk megoldani. A kúra után… Tovább: Egy hetes méregtelenítő kúra»

Rövid, ám hatékony tisztítókúra: egy méregtelenítő hétvége

Rövid, ám hatékony tisztítókúra: egy méregtelenítő hétvége

Ha nem áll módunkban hosszabb méregtelenítő kúrát végezni az idő szűke vagy életvitelünk miatt, elegendő egy méregtelenítő hétvége is a kívánt hatás eléréséhez. Ha betartjuk a kúra szabályait, még egy-két fölösleges kilótól is megszabadulhatunk. A zsírégető teák fogyasztása elengedhetetlen egy méregtelenítő hétvégéhez. Az ilyen teák a méregtelenítés mellett a testet… Tovább: Rövid, ám hatékony tisztítókúra: egy méregtelenítő hétvége»

Méregtelenítő 2024