Hírek receptek és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő receptek

Méregtelenítő receptek

Fontos lenne minden étkezés alkalmával alaposan megválogatnunk, hogy mi az, amit elfogyasztunk. A méregtelenítő receptek azon túl, hogy segítenek eltávolítani a salak- és méreganyagokat, még finomak is. A méregtelenítés ugyanis nem egyenlő sem a vegetáriánus, sem az ízetlen ételekkel.  A méregtelenítő receptek alapja a zöldség, de ez nem jelenti azt,… Tovább: Méregtelenítő receptek»

Méregtelenítő rizs diéta

Méregtelenítő rizs diéta

Az ősi indiaiak már régóta felfedezték, hogy a rizs kitűnő méregtelenítő élelem. Talán ezzel is magyarázható, hogy az ázsiai népeknél sokkal kisebb arányban fordul elő rákos megbetegedés. Az európai ízléshez is nagyon jól alkalmazható, hisz változatosan lehet elkészíteni. A méregtelenítő rizs diéta nagyon hatékony és könnyen betartható, ha méregteleníteni szeretnénk… Tovább: Méregtelenítő rizs diéta»

Méregtelenítő diéta receptek

Méregtelenítő diéta receptek

Méregtelenítő diétát legalább havonta kellene tartania minden embernek, hisz életünk során több tíz kiló salak és méreganyag rakódik le szervezetünkbe, amelyek nem csak az emésztés folyamatára, de a keringésre és nagyon sok más szervünkre is negatív hatással vannak. Ahhoz, hogy ez a diéta ne legyen elviselhetetlen, és ne éhezzünk, vannak… Tovább: Méregtelenítő diéta receptek»

Méregtelenítő 2024