Hírek gyógynövények és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő folyadékok

Méregtelenítő folyadékok

Maga a víz is kiváló méregtelenítő folyadék. Ha megemeljük a napi folyadékbevitelt, azzal máris tisztítjuk a szervezetünket, viszont ha hatékonyabb készítményt szeretnénk, gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban is találunk olyan méregtelenítő folyadékokat, amelyek nagyon hatásosak a salakanyagok és a méreganyagok ellen. Ezek a készítmények olyan méregtelenítő folyadékok, amelyek nagyrészt gyógynövényekből és gyümölcsökből,… Tovább: Méregtelenítő folyadékok»

Méregtelenítő gyógyteák

Méregtelenítő gyógyteák

A méregtelenítő gyógyteák már nagyon elterjedtek, és ennek a legfőbb oka az, hogy nagyon sokan pozitív eredményekről számolnak be. A kutatók szerint is a méregtelenítő gyógyteák nagyon jó hatással vannak az emésztésre, a máj működésre, és számos más betegségre is megoldást jelenthetnek. Méregtelenítő gyógytea keveréket gyógynövényboltokban is találunk, de a… Tovább: Méregtelenítő gyógyteák»

Méregtelenítő arcpakolás

Méregtelenítő arcpakolás

Ahhoz, hogy méregtelenítő arcpakolást készítsünk, olyan anyagokat használjunk, amelyeknek magas az antioxidáns tartalmuk. Az antioxidánsok megvédik a sejtek épségét, ezzel segítenek megőrizni a fiatalságot, hisz nem roncsolódnak a szövetek. Méregtelenítő arcpakolásnál figyelembe kell venni a hidratáló képességet is, és törekednünk kell, hogy olyan készítményt válasszunk, amely természetes alapanyagokból készült. Számtalan… Tovább: Méregtelenítő arcpakolás»

Méregtelenítő csírák

Méregtelenítő csírák

Szervezetünket nap mint nap többféle káros adalékanyaggal mérgezzük. Sajnos már nem elég az, hogy esetleg kellő mennyiségű folyadékot fogyasztunk, és rendszeresen mozgunk. Testünknek néha külső segítségre van szüksége, hogy megújuljon. Ebben jó szolgálatot tesznek a méregtelenítő csírák. Mivelhogy a csírák a kifejlett növényhez képest sok vitamint, ásványi anyagot, fehérjét és… Tovább: Méregtelenítő csírák»

Méregtelenítő cseppek

Méregtelenítő cseppek

Ahhoz, hogy szervezetünk mindig jól működjön, és ne legyenek egészségügyi problémáink, fontos lenne, hogy nagyon egészségesen táplálkozzunk. Nagyon nehéz naponta több adag zöldséget vagy gyümölcsöt fogyasztani. Segítségünkre lehetnek azonban a méregtelenítő cseppek, mert koncentráltan tartalmazzák a növények jótékony hatásait. A méregtelenítő cseppek teljes mértékben természetes alapanyagokból készülnek. Sokféle megoldás van… Tovább: Méregtelenítő cseppek»

Méregtelenítő 2024