Cikkek a(z) Méregtelenítés házilag és Méregtelenítő kategóriából

Nem kell okvetlenül wellness központba mennünk tisztítókúrára, a méregtelenítés házilag is megoldható. Első lépésként ki kell zárnunk az étrendünkből a tartósított, adalékanyagokat tartalmazó élelmiszereket, a cukrozott üdítőitalokat, a kávét stb. Organikus és bioélelmiszereket, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasszunk. A méregtelenítés házilag jól kivitelezhető, ha következetesek vagyunk és ellenállunk a csábításoknak.

Méregtelenítő turmixok

Méregtelenítő turmixok

Ha méregtelenítő kúrát tartunk, és meguntuk a sablonos étrendet, a zöldségeket, a gyümölcsöket, ideje feldobnunk a napunkat egy igazán frissítő méregtelenítő turmixszal. A méregtelenítő turmix, mivel olyan anyagokból tevődik össze, amelyek nem károsak, és ráadásul folyadékot tartalmaz, kiváló méregtelenítő. A méregtelenítő turmixok receptjei közt kiemelkedően finom a következő: vegyünk egy… Tovább: Méregtelenítő turmixok»

Méregtelenítő termékek

Méregtelenítő termékek

A rossz táplálkozás, a sok gyors étel, zsírok és cukrok fogyasztása miatt a salakanyagok és a méreganyagok folyamatosan rakódnak le szervezetünkbe, ezért érdemes legalább havonta méregtelenítő kúrát tartani. Ha pedig azt szeretnénk, hogy szervezetünkből folyamatosan kiürüljenek ezek a káros anyagok, vásárolhatunk méregtelenítő termékeket. A méregtelenítő termékek direkt erre a célra… Tovább: Méregtelenítő termékek»

Méregtelenítő pakolás

Méregtelenítő pakolás

A szervezetünkben felgyülemlett méreg- és salakanyagok a bőrünkön is megjelennek narancsbőr vagy pattanások formájában. Ezek tisztítására a méregtelenítő pakolás lehet a megoldás. Vannak kifejezetten testre és külön arcra használható pakolások. A testre használhatóak inkább a narancsbőrt kezelik, míg az arcra kenhetőek a pattanásokat, mitesszereket orvosolják.  A méregtelenítő pakolás legkönnyebben kávézacc,… Tovább: Méregtelenítő pakolás»

Méregtelenítő víz

Méregtelenítő víz

Szervezetünk nagy része vízből áll. Fontos, hogy minden nap kellő mennyiségű tiszta folyadékot vigyünk be szervezetünkbe, melyre legjobb megoldás a méregtelenítő víz fogyasztása. A víz ugyanis azon kívül, hogy jó szomjoltó, a legjobban mossa át a szervezetet. Persze kicsit segíthetünk azzal, hogy teszünk bele egy kis frissen csavart citromlevet, egy… Tovább: Méregtelenítő víz»

Japán méregtelenítő tapasz

Japán méregtelenítő tapasz

Ahhoz, hogy szervezetünket megszabadítsuk a salak- és méreganyagoktól, rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre: követhetünk akár szigorúbb vagy enyhébb kúrát, ihatunk jótékony teákat, vagy épp a japán méregtelenítő tapasz lehet a jó megoldás számunkra.  A japán méregtelenítő tapasz lényege, hogy úgy szabadítja meg szervezetünket a méreganyagoktól, hogy közben nem terheli meg… Tovább: Japán méregtelenítő tapasz»

Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával

Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával

Nem is gondolnánk, hogy a fürdőszobánk akár igazi méregtelenítő szalonná is változtatható. Nem kell hozzá semmi drága gép vagy bármiféle kezelés. Olyan alapanyagokat használhatunk hozzá, mint a szódabikarbóna, ami nemcsak takarításra jó, hanem fürdő készítéséhez is kiváló. A méregtelenítő fürdő szódabikarbóna segítségével két részre osztható. Van az egész testet méregtelenítő,… Tovább: Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával»

Jing jang méregtelenítő tapasz

Jing jang méregtelenítő tapasz

A jing jang méregtelenítő tapasz nagy hírnévre tett szert az utóbbi időben, és sokan megvásárolják, mivel hatékonynak bizonyult. A jing jang méregtelenítő tapasz egy nagyon jó minőségű, japán féldrágakövet tartalmaz, melynek neve turmaline. A turmaline nevű féldrágakő olyan negatív ionokat és infravörös sugárzást biztosít, amely jótékony hatással van a szervezetre… Tovább: Jing jang méregtelenítő tapasz»

Méregtelenítő mustármag

Méregtelenítő mustármag

Mikor télire készülünk elrakni a savanyúságot, bele sem gondolunk abba, hogy azok a fűszerek, amelyeket beleteszünk, milyen jó hatással vannak szervezetünkre. Ilyen például a méregtelenítő mustármag. Nagyon sokan kedvelik az ízét, és vannak, akik idegenkednek tőle. Érdemes elvégezni egy mustármag kúrát, hisz nagyon jól kitisztítja a szervezetet.  A méregtelenítő mustármag… Tovább: Méregtelenítő mustármag»

Méregtelenítő légzés

Méregtelenítő légzés

Az ember folyamatosan lélegzik, ez alapvető létszükségletünk. De azt már kevesen tudják, hogyan kell helyesen lélegezni. A méregtelenítő légzés technikáit érdemes elsajátítani, hogy mindig helyesen lélegezzünk, ezzel elősegítve, hogy szervezetünk elegendő oxigénhez jusson.  A tüdő kapacitása jóval nagyobb, mint amit egy átlagember használ. A méregtelenítő légzés során a bent rekedt… Tovább: Méregtelenítő légzés»

Méregtelenítő fürdősó

Méregtelenítő fürdősó

Egy fárasztó nap után, mikor alig állunk a lábunkon, jól esik egy kád vízben elmerülni, lazítani. Választhatunk a habfürdő vagy az illóolaj jótékony hatásai közül. Ha egyikhez sincs kedvünk, akkor válasszuk a méregtelenítő fürdősós fürdőt. Nem kell hozzá más, mint egy kis jó minőségű fürdősó. A méregtelenítő fürdősó lényege, hogy… Tovább: Méregtelenítő fürdősó»

Oldal 1 - 41234
Méregtelenítő 2024