Cikkek a(z) Tisztítókúra és Méregtelenítő kategóriából

A tisztítókúra lényege a szervezetünkbe került méreg- és salakanyagok eltávolítása. Magába foglalja a méregtelenítő ételeket, italokat, a testedzést, a szaunázást és a masszázst is. Mivel az egész szervezet megtisztításáról van szó, így a tisztítókúra nemcsak a bélrendszert, hanem a vesét, a bőrt és a tüdőt is bevonja a munkába.

Milyen tisztítókúrát ajánlanak a fül-orr-gégészek?

Milyen tisztítókúrát ajánlanak a fül-orr-gégészek?

Szervezetünk komplex egészként munkálkodik azon, hogy egészségünket megőrizve legyenek mindennapjaink egészségesek, és főként fájdalommentesek. Ha valamelyik rendszer nem működik optimálisan, azt megérezzük mindenhol. Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljen szervezetére, és ha nem is mutatkoznak betegség jelei, akkor is tegyen a rendszerek “karbantartásért”. Erre kínálnak remek lehetőséget a tisztítókúrák, melyek képesek… Tovább: Milyen tisztítókúrát ajánlanak a fül-orr-gégészek?»

Méregtelenítő berendezés

Méregtelenítő berendezés

Nagyon sokféle méregtelenítő berendezés létezik, melyek mind azzal a céllal készültek, hogy a szervezetet megtisztítsák a fölösleges salakanyagoktól, méreganyagoktól, s ezáltal a szervezet felfrissüljön, felgyorsuljon az anyagcsere folyamata. Ezen kívül még számos pozitív hatást tapasztalhatunk, például az immunrendszer erősödését, kedélyváltozást, ugyanakkor az allergiára is jó hatással van. A méregtelenítő berendezés… Tovább: Méregtelenítő berendezés»

Szépülj a méregtelenítő arctonik használatával!

Szépülj a méregtelenítő arctonik használatával!

Ha méregtelenítésről beszélünk, általában a szervezetünk kitakarítására gondolunk. Ám a méregtelenítés a külső tisztításra is vonatkozik, amikor bőrünket tisztítjuk meg a felgyűlt szennyeződésektől. Azért is gondolnunk kell a belső méregtelenítés mellett a külső méregtelenítésre, mivel a bőrön át is rengeteg káros baktérium jut szervezetünkbe. A szépségiparban ezért kapható különféle tisztító… Tovább: Szépülj a méregtelenítő arctonik használatával!»

Egyszerű módszer tisztítókúrára: a méregtelenítő kapszula

Egyszerű módszer tisztítókúrára: a méregtelenítő kapszula

A modern életmód következményeként számos méreganyag jut a szervezetünkbe, melyek felhalmozódása számos betegség forrása lehet. Éppen emiatt van szükség tisztítókúrákra, hogy a szervezetünkben felgyülemlett káros anyagok távozhassak, jó közérzetet és egészségesebb életvitelt biztosítva. Többen választják a méregtelenítő kapszula használatát, mivel ezek szedése sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos méregtelenítő módszerek. A… Tovább: Egyszerű módszer tisztítókúrára: a méregtelenítő kapszula»

Méregtelenítés Aloé Verával – természetes tisztítókúra.

Méregtelenítés Aloé Verával – természetes tisztítókúra.

Az Aloé Verát már évezredekkel ezelőtt is hatékonyan alkalmazták különböző betegségek kezelésekor, de a szépségápolásban is jelentős szerepet kapott. Már Kleopátra is előszeretettel használta, mint fiatalító és szépítő csodaszert. Az egyiptomiak mellett az ókori görögök is ismerték ezen növény jótékony hatásait. Többnyire a gyógyítások, illetve étkezések alkalmával hasznosították a növény… Tovább: Méregtelenítés Aloé Verával – természetes tisztítókúra.»

Méregtelenítés algával. Lehetséges ez?

Méregtelenítés algával. Lehetséges ez?

Az évek során szervezetünkben temérdek szennyezőanyag rakódik le, melyek a levegőből, az ivóvízből, és főként a táplálékból kerülnek testünkbe. Mindezek mellett a káros anyagok lerakodását elősegíti a mozgásszegény életmód, a dohányzás, illetve az alkoholfogyasztás. Éppen ezen okok miatt szervezetünknek szüksége van méregtelenítésre. A méregtelenítés algával is történhet. Az édesvízi mikroalgák,… Tovább: Méregtelenítés algával. Lehetséges ez?»

A tisztítókúra jótékony hatása

A tisztítókúra jótékony hatása

A napi stressz, az alvászavarok, a sok adalékanyaggal kezelt élelmiszerek fogyasztása, a levegő szennyezettsége stb. mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a méreganyagok felhalmozódjanak szervezetünkben, és felbomoljon az anyagcserénk. Éppen ezért szükséges, hogy évente néhány alkalommal (legalább kétszer: tavasszal és ősszel) a tisztítókúra alkalmazása. Amennyiben a következő tüneteket tapasztaljuk, valószínűleg szükség van… Tovább: A tisztítókúra jótékony hatása»

Hogyan történik a vastagbél méregtelenítés?

Hogyan történik a vastagbél méregtelenítés?

Mivel az átlag magyar ember kevés növényi rostanyagot visz be a szervezetébe, és annál több finomított, feldolgozott, átalakított, vonzóbbá de egészségtelenebbé tett ételt fogyaszt, nagyon sokan szenvednek olyan betegségektől, amelyek visszavezethetők a vastagbél rendellenes működéséhez. A vastagbél méregtelenítés által a legtöbb betegség megszüntethető, és elejét lehet venni újabb megbetegedések kialakulásának…. Tovább: Hogyan történik a vastagbél méregtelenítés?»

Miért szükséges a máj méregtelenítése?

Miért szükséges a máj méregtelenítése?

A máj rendkívül komplex, nagyon sok feladatot ellátó létfontosságú szerv. A tápcsatornába jutó összes hasznos és haszontalan anyag átmegy rajta, mindent megszűr, osztályoz, felhasznál, vagy elraktároz, lebont, átalakít. Akkor tudja jól végezni a munkáját, ha nem viszünk annyi mérget a szervezetünkbe, ami meghaladja a kapacitását. Éppen ezért a máj méregtelenítése… Tovább: Miért szükséges a máj méregtelenítése?»

Tisztító tea

Tisztító tea

A feldolgozott és mindenféle E-számokkal (adalékanyagokkal) „feljavított” élelmiszerek, édességek és italok naponta mérgezik szervezetünket. Mivel testünk nem képes minden szennyező anyagot kiselejtezni – a bevitt méreganyag mennyiség meghaladja az öntisztító rendszer kapacitását –, azok zsírszövetekbe raktározódnak el. Ennek következtében általános gyengeségérzet, levertség, kellemetlen szagú lehelet és verejtékezés, különböző bőrbetegségek stb…. Tovább: Tisztító tea»

Oldal 1 - 212
Méregtelenítő 2024