Hírek bőr és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő olajok

Méregtelenítő olajok

Nem csak a testünkben, hanem a bőrünkben is felhalmozódhatnak a méreganyagok. Ezek narancsbőrként vagy pattanásokként lesznek láthatóak. Érdemes rendszeres időközönként külsőleg is méregteleníteni. Erre lehet jó megoldás az olyan méregtelenítő olajok használata, amelyek elősegítik, hogy a méreg- és salakanyagok könnyebben távozzanak szervezetünkből. A méregtelenítő olajok nagy százaléka masszázsolajként fejti ki… Tovább: Méregtelenítő olajok»

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

A méregtelenítő, salaktalanító kúrára érdemes havonta 3-4 napot rászánni. Ennyi idő alatt ugyanis, ha nem megfelelő az étrendünk és keveset sportolunk, lerakódhatnak olyan káros anyagok, amelyek nagyban befolyásolják az emésztést, lelassítják az anyagcserét, megakadályozzák, hogy a belső szerveink normális ütemben végezzék a feladatukat. A méregtelenítő, salaktalanító kúrával nem csak az… Tovább: Méregtelenítő, salaktalanító kúra»

Méregtelenítő pakolás

Méregtelenítő pakolás

A szervezetünkben felgyülemlett méreg- és salakanyagok a bőrünkön is megjelennek narancsbőr vagy pattanások formájában. Ezek tisztítására a méregtelenítő pakolás lehet a megoldás. Vannak kifejezetten testre és külön arcra használható pakolások. A testre használhatóak inkább a narancsbőrt kezelik, míg az arcra kenhetőek a pattanásokat, mitesszereket orvosolják.  A méregtelenítő pakolás legkönnyebben kávézacc,… Tovább: Méregtelenítő pakolás»

Orosz méregtelenítő mézes masszázs

Orosz méregtelenítő mézes masszázs

Ez a különleges eljárás már több évszázados hagyományra nyúlik vissza mind az orosz, mind a tibeti népi gyógyászatban. Ennek a különleges módszernek a lényege azon a különleges kézmozdulaton alapszik, amellyel a masszőr kissé megemeli a páciens hátán lévő bőrt, ezáltal vákuumhatást kelt, amely során a bőr pórusai kitágulnak és a… Tovább: Orosz méregtelenítő mézes masszázs»

Méregtelenítő iszappakolás

Méregtelenítő iszappakolás

A méregtelenítő iszappakolás csodákat művel a bőrrel: eltávolítja az elhalt hámsejteket, regenerál, nagyon bársonyos és puha bőrt varázsol. Ásványi anyag tartalma miatt is hasznos, mivel pótolja ezeknek a hiányát a bőrben, ezen kívül vérbőséget okoz a felvitt területen, ezzel fokozva a méregtelenítés hatékonyságát. Méregtelenítő iszappakolásnak célszerű a Holt-tengeri iszapot választani…. Tovább: Méregtelenítő iszappakolás»

Méregtelenítő arcmaszk

Méregtelenítő arcmaszk

A méregtelenítő arcmaszk használatával elérjük, hogy bőrünk megtisztul, ezáltal több oxigénhez jut, emellett pihenteti az arcot, gyorsítja a vérkeringést, csökkenti a gyulladásokat, mely során elősegíti a pattanások eltüntetését. Méregtelenítő arcmaszkot készíthetünk például fehér iszapból. Ez a maszk kaolint tartalmaz, amely nagyon gyakori elem a szépségiparban, hatására a pórusok kitisztulnak, felgyorsul… Tovább: Méregtelenítő arcmaszk»

Méregtelenítő 2024