Hírek elszíneződés és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő lábfürdő otthon

Méregtelenítő lábfürdő otthon

A legtöbb szépségszalonban ma már elérhető a méregtelenítő lábfürdő, melynek hatékonyságát senki nem kétli. Ám méregtelenítő lábfürdő otthon is készíthető. Rengeteg előnye van annak, ha otthon készítjük: sokkal kevesebbe kerül, mintha szalonba mennénk, és nincs szükség sok hozzávalóra. A méregtelenítő lábfürdő otthon víz és só segítségével készíthető el. A víz… Tovább: Méregtelenítő lábfürdő otthon»

Japán méregtelenítő tapasz

Japán méregtelenítő tapasz

Ahhoz, hogy szervezetünket megszabadítsuk a salak- és méreganyagoktól, rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre: követhetünk akár szigorúbb vagy enyhébb kúrát, ihatunk jótékony teákat, vagy épp a japán méregtelenítő tapasz lehet a jó megoldás számunkra.  A japán méregtelenítő tapasz lényege, hogy úgy szabadítja meg szervezetünket a méreganyagoktól, hogy közben nem terheli meg… Tovább: Japán méregtelenítő tapasz»

Méregtelenítő gép

Méregtelenítő gép

A méregtelenítő gépek lényegében elektrolízist idéznek elő, és egy elektrolízises lábfürdő néhányak szerint csodákat tehet. A megvásárlásán viszont alaposan gondolkodjunk el, mert nem két fillér. Némelyik ára az átlagkeresetet is jóval felülmúlja, és ami rossz hír, az az, hogy a gyártók szerint kitűnő megoldás méregtelenítésre, viszont a legtöbb készüléket nem… Tovább: Méregtelenítő gép»

Méregtelenítő 2024