Hírek gyümölcs és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő turmix

Méregtelenítő turmix

Ha úgy érezzük, hogy szervezetünk telítve van méreganyagokkal, akkor ajánlott a  méregtelenítő turmix fogyasztása. Nyáron nem csak azért könnyebb méregteleníteni, mert sok a gyümölcs, hanem a test az izzadás során is méregtelenítődik. Rengeteg gyümölcs és zöldség rendelkezik méregtelenítő hatással. Érdemes keresgélni közöttük, mert biztosak lehetünk benne, hogy találunk az ízlésünknek… Tovább: Méregtelenítő turmix»

Méregtelenítő reggeli

Méregtelenítő reggeli

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért nem mindegy, hogy mit fogyasztunk reggel. Ha nem csak enni szeretnénk, hanem egyúttal méregteleníteni is, akkor a méregtelenítő reggeli a jó választás. Van néhány olyan élelmiszer, ami egy ilyen reggeliből kihagyhatatlan.  A méregtelenítő reggeli egyik legfontosabb összetevője a folyadék. Választhatunk a méregtelenítő tea… Tovább: Méregtelenítő reggeli»

Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel

Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel

A tartósított élelmiszerek fogyasztása nagyon káros. A túl sok cukor, só és a hozzáadott ízfokozók mind méregként kerülnek a szervezetünkbe. A méregtelenítő kúra gyümölcsökkel olyan hatásos megoldás lehet, ami könnyen, de alaposan kitisztítja a szervezetből a méreganyagokat. A legjobb, ha késő nyáron végezzük ezt a kúrát, hisz ilyenkor van a… Tovább: Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel»

Méregtelenítő rizskúra

Méregtelenítő rizskúra

Ha igazi méregtelenítést szeretnénk végezni, akkor a méregtelenítő rizskúra az egyik legjobb választás. Kétfajta kúra létezik: van a szigorú, amikor csakis rizs fogyasztható, és van az enyhébb, amikor a rizs már párosítható zöldséggel és gyümölccsel is. Csak az akaraterőnkön múlik, hogy melyiket választjuk. Tudnunk kell, hogy egy ilyen kúrát évente… Tovább: Méregtelenítő rizskúra»

Méregtelenítő hét

Méregtelenítő hét

Az emberi szervezet tökéletes működéséhez szükség van arra, hogy az epe, máj és vese jól tudjon működni. Ezt elősegíteni egy méregtelenítő hét beiktatásával lehet. Fontos, hogy minden szabályt betartsunk, hogy minél jobban ki tudjon tisztulni a szervezet. Lényeges, hogy sok folyadékot fogyasszunk, hogy a már kioldott méreg- és salakanyagok távozhassanak… Tovább: Méregtelenítő hét»

Méregtelenítő étel recept

Méregtelenítő étel recept

Attól, hogy valami egészséges, még lehet finom. Erre jó példákat találunk az interneten, ha keresünk néhány méregtelenítő étel receptet. Ezeket az ételeket nem nehezebb elkészíteni, csak más főzési technikákat kell alkalmazni. Ha az a cél, hogy egy bizonyos méregtelenítő étel recept a család kedvencei közé kerüljön, akkor érdemes olyasmikkel kezdeni,… Tovább: Méregtelenítő étel recept»

Citrom méregtelenítő hatása

Citrom méregtelenítő hatása

Régóta köztudott, hogy a legtöbb zöldség és gyümölcs jó méregtelenítő hatású. Az egyik ilyen a citrom, ennek méregtelenítő hatása nagyon magas. Nemcsak magas C-vitamin tartalma miatt jótékony e savanykás déligyümölcs. A savanyúságot okozó enzimek segítenek a szervezetnek, hogy megszabaduljon a nemkívánt méreganyagoktól.  A citrom méregtelenítő hatása nem vitatott. A benne… Tovább: Citrom méregtelenítő hatása»

Méregtelenítő béltisztító kúra

Méregtelenítő béltisztító kúra

A méregtelenítő béltisztító kúra alatt ne fogyasszunk szilárd tápanyagot, ehelyett igyunk nagyon sok gyümölcslevet, vizet és gyógyteát. Egy-két nap elteltével szervezetünk elkezdi kiüríteni a méreganyagokat, salakanyagokat, ezáltal felszabadultabbnak, energikusabbnak érezzük majd magunkat, sőt, fogyni is fogunk. Ezzel elérjük azt, hogy belső szerveink, mint a máj, a vese, epe és a… Tovább: Méregtelenítő béltisztító kúra»

Könnyen elkészíthető, olcsó és egészséges: a méregtelenítő ebéd

Könnyen elkészíthető, olcsó és egészséges: a méregtelenítő ebéd

A fáradékonyság, gyengeség, lehangoltság mind tünetei lehetnek a salakanyagok szervezetünkbe való felhalmozódásának. Ezért ajánlott az évszakok váltásakor egy-egy méregtelenítő kúra elvégzése. Tavasszal kötelezőnek is mondhatjuk e „nagytakarítást”. Ilyenkor – de egy átlagos napon is – jól jöhet egy méregtelenítő ebéd. A méregtelenítő ebéd tartalmazzon minél több zöldséget és gyümölcsöt, ne… Tovább: Könnyen elkészíthető, olcsó és egészséges: a méregtelenítő ebéd»

Különféle méregtelenítő eljárások

Különféle méregtelenítő eljárások

A méregtelenítés szükséges, hogy szervezetünk egészséges maradjon, immunrendszerünk erősödjön, hogy ne legyen rajtunk túl sok felesleges kiló, és hogy sokkal több energiánk legyen a hétköznapi teendőink elvégzéséhez. Az év bármely szakaszában, hónapjában és hetében nekikezdhetünk a méregtelenítéshez, ebben segítenek nekünk a különféle méregtelenítő eljárások. A leghatékonyabb tisztulást elsősorban zöldségek és… Tovább: Különféle méregtelenítő eljárások»

Oldal 1 - 212
Méregtelenítő 2024