Hírek káros anyagok és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő olajok

Méregtelenítő olajok

Nem csak a testünkben, hanem a bőrünkben is felhalmozódhatnak a méreganyagok. Ezek narancsbőrként vagy pattanásokként lesznek láthatóak. Érdemes rendszeres időközönként külsőleg is méregteleníteni. Erre lehet jó megoldás az olyan méregtelenítő olajok használata, amelyek elősegítik, hogy a méreg- és salakanyagok könnyebben távozzanak szervezetünkből. A méregtelenítő olajok nagy százaléka masszázsolajként fejti ki… Tovább: Méregtelenítő olajok»

Méregtelenítő termékek

Méregtelenítő termékek

A rossz táplálkozás, a sok gyors étel, zsírok és cukrok fogyasztása miatt a salakanyagok és a méreganyagok folyamatosan rakódnak le szervezetünkbe, ezért érdemes legalább havonta méregtelenítő kúrát tartani. Ha pedig azt szeretnénk, hogy szervezetünkből folyamatosan kiürüljenek ezek a káros anyagok, vásárolhatunk méregtelenítő termékeket. A méregtelenítő termékek direkt erre a célra… Tovább: Méregtelenítő termékek»

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

A méregtelenítő, salaktalanító kúrára érdemes havonta 3-4 napot rászánni. Ennyi idő alatt ugyanis, ha nem megfelelő az étrendünk és keveset sportolunk, lerakódhatnak olyan káros anyagok, amelyek nagyban befolyásolják az emésztést, lelassítják az anyagcserét, megakadályozzák, hogy a belső szerveink normális ütemben végezzék a feladatukat. A méregtelenítő, salaktalanító kúrával nem csak az… Tovább: Méregtelenítő, salaktalanító kúra»

Méregtelenítő burgonya diéta

Méregtelenítő burgonya diéta

Az egészségtelen ételeknek és mozgásszegény életmódnak köszönhetően ritka az olyan ember, akinek szervezete ne lenne káros anyagokkal telítődve. A méregtelenítő burgonya diéta salaktalanít magas rosttartalmának köszönhetően. E diéta lényege, hogy megszabadítsuk szervezetünket a méreganyagoktól, illetve a salakanyagoktól. A méregtelenítő burgonya diéta alapja a krumpli. Ezt fogyaszthatjuk héjában főzve, kevés sóval… Tovább: Méregtelenítő burgonya diéta»

Méregtelenítő 2024