Hírek kúra és Méregtelenítő témában

Őszi méregtelenítő diéta

Őszi méregtelenítő diéta

Mikor a természet leveti nyári ruháját, és a fák roskadoznak a terméstől, jó dolog, ha szervezetünket is felkészítjük a téli hónapokra. Erre lehet jó választás az őszi méregtelenítő diéta. Az őszi diéták alapja a nagy mennyiségű friss zöldség és gyümölcs. Egy ilyen diétával nem csak méregteleníteni tudjuk a szervezetünket, de… Tovább: Őszi méregtelenítő diéta»

Méregtelenítő ionizátor

Méregtelenítő ionizátor

Szervezetünk a mindennapi élet során rengeteg méreganyaggal telítődik, még akkor is, ha próbálunk egészségesen élni. Ezért fontos, hogy rendszeresen végezzünk méregtelenítést. Erre lehet jó megoldás a méregtelenítő ionizátor. Ezt a szerkezetet nemrég fejlesztették ki, így még nem olyan elterjedt. A méregtelenítő ionizátor az alapja a gyógyhatású lábfürdőnek. Egy méregtelenítő lábfürdő… Tovább: Méregtelenítő ionizátor»

Méregtelenítő hashajtó tea

Méregtelenítő hashajtó tea

Bizonyos ételek fogyasztása székrekedést okozhat. Ilyen esetekben a legtöbb ember a hashajtó tabletta vagy tea után nyúl. Most már kapható méregtelenítő hashajtó tea is, ami azon felül, hogy megszabadít a kellemetlen székrekedéstől, abban is segít, hogy a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok távozhassanak. Többféle méregtelenítő hashajtó tea kapható. Az újabbaknak már kellemes… Tovább: Méregtelenítő hashajtó tea»

Méregtelenítő rizsnap

Méregtelenítő rizsnap

Ha csak egy-két kiló fölösleg van rajtunk, akkor érdemes egy méregtelenítő rizsnap során ettől megszabadulnunk. Biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk éhezni az egy nap alatt, hisz a rizs nagyon telíti a gyomrot. Mivel kalóriatartalma alacsony, így akár kicsivel több mennyiséget is fogyaszthatunk belőle.  A méregtelenítő rizsnap első és legfontosabb… Tovább: Méregtelenítő rizsnap»

Méregtelenítő mustármag

Méregtelenítő mustármag

Mikor télire készülünk elrakni a savanyúságot, bele sem gondolunk abba, hogy azok a fűszerek, amelyeket beleteszünk, milyen jó hatással vannak szervezetünkre. Ilyen például a méregtelenítő mustármag. Nagyon sokan kedvelik az ízét, és vannak, akik idegenkednek tőle. Érdemes elvégezni egy mustármag kúrát, hisz nagyon jól kitisztítja a szervezetet.  A méregtelenítő mustármag… Tovább: Méregtelenítő mustármag»

Méregtelenítő 2024