Hírek lábfürdő és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő spa

Méregtelenítő spa

A méregtelenítő spa egyre inkább elterjed hazánkban is. Sokak szerint hatékony, sokakat viszont elbizonytalanít. Ezt a készüléket főként azoknak ajánlják, akik nehéz körülmények közt dolgoznak, stresszes életmódjuk van, akik emésztési zavarokkal küszködnek, és természetesen azoknak is, akik rendszertelenül, sokat esznek, főleg zsíros táplálékot. A méregtelenítő spa készülékek ionizáció segítségével működnek…. Tovább: Méregtelenítő spa»

Méregtelenítő ionizátor

Méregtelenítő ionizátor

Szervezetünk a mindennapi élet során rengeteg méreganyaggal telítődik, még akkor is, ha próbálunk egészségesen élni. Ezért fontos, hogy rendszeresen végezzünk méregtelenítést. Erre lehet jó megoldás a méregtelenítő ionizátor. Ezt a szerkezetet nemrég fejlesztették ki, így még nem olyan elterjedt. A méregtelenítő ionizátor az alapja a gyógyhatású lábfürdőnek. Egy méregtelenítő lábfürdő… Tovább: Méregtelenítő ionizátor»

Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával

Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával

Nem is gondolnánk, hogy a fürdőszobánk akár igazi méregtelenítő szalonná is változtatható. Nem kell hozzá semmi drága gép vagy bármiféle kezelés. Olyan alapanyagokat használhatunk hozzá, mint a szódabikarbóna, ami nemcsak takarításra jó, hanem fürdő készítéséhez is kiváló. A méregtelenítő fürdő szódabikarbóna segítségével két részre osztható. Van az egész testet méregtelenítő,… Tovább: Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával»

Méregtelenítő elektróda

Méregtelenítő elektróda

Akinek fontos az egészsége, annak érdemes kipróbálnia a méregtelenítő lábfürdőt. A lábfürdőbe egy méregtelenítő elektróda kerül, ami enyhe áramot juttat a sós vízbe. Ennek segítségével a láb pórusain át távoznak a testben felgyülemlett méreg- és salakanyagok. Egy kezelés időtartama 30 perc, ami alatt a láb fürdővize betegségtől függően fog elszíneződni…. Tovább: Méregtelenítő elektróda»

Méregtelenítő 2024