Hírek méreganyagok és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő turmix

Méregtelenítő turmix

Ha úgy érezzük, hogy szervezetünk telítve van méreganyagokkal, akkor ajánlott a  méregtelenítő turmix fogyasztása. Nyáron nem csak azért könnyebb méregteleníteni, mert sok a gyümölcs, hanem a test az izzadás során is méregtelenítődik. Rengeteg gyümölcs és zöldség rendelkezik méregtelenítő hatással. Érdemes keresgélni közöttük, mert biztosak lehetünk benne, hogy találunk az ízlésünknek… Tovább: Méregtelenítő turmix»

Méregtelenítő termékek

Méregtelenítő termékek

A rossz táplálkozás, a sok gyors étel, zsírok és cukrok fogyasztása miatt a salakanyagok és a méreganyagok folyamatosan rakódnak le szervezetünkbe, ezért érdemes legalább havonta méregtelenítő kúrát tartani. Ha pedig azt szeretnénk, hogy szervezetünkből folyamatosan kiürüljenek ezek a káros anyagok, vásárolhatunk méregtelenítő termékeket. A méregtelenítő termékek direkt erre a célra… Tovább: Méregtelenítő termékek»

Méregtelenítő spa

Méregtelenítő spa

A méregtelenítő spa egyre inkább elterjed hazánkban is. Sokak szerint hatékony, sokakat viszont elbizonytalanít. Ezt a készüléket főként azoknak ajánlják, akik nehéz körülmények közt dolgoznak, stresszes életmódjuk van, akik emésztési zavarokkal küszködnek, és természetesen azoknak is, akik rendszertelenül, sokat esznek, főleg zsíros táplálékot. A méregtelenítő spa készülékek ionizáció segítségével működnek…. Tovább: Méregtelenítő spa»

5 napos méregtelenítő program

5 napos méregtelenítő program

Az emberi szervezetet nap mint terheljük különböző adalékanyagokkal, vegyszerekkel, ízfokozókkal. Ezek a testbe kerülve átalakulnak méreganyagokká. Méregteleníti magát a szervezet is, de egy 5 napos méregtelenítő program segítségével megkönnyíthetjük a munkáját. A program lényege, hogy öt napig odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, hogy mozogjunk, és ha lehetőségünk van rá, akkor… Tovább: 5 napos méregtelenítő program»

Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel

Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel

A tartósított élelmiszerek fogyasztása nagyon káros. A túl sok cukor, só és a hozzáadott ízfokozók mind méregként kerülnek a szervezetünkbe. A méregtelenítő kúra gyümölcsökkel olyan hatásos megoldás lehet, ami könnyen, de alaposan kitisztítja a szervezetből a méreganyagokat. A legjobb, ha késő nyáron végezzük ezt a kúrát, hisz ilyenkor van a… Tovább: Méregtelenítő kúra gyümölcsökkel»

Méregtelenítő pakolás

Méregtelenítő pakolás

A szervezetünkben felgyülemlett méreg- és salakanyagok a bőrünkön is megjelennek narancsbőr vagy pattanások formájában. Ezek tisztítására a méregtelenítő pakolás lehet a megoldás. Vannak kifejezetten testre és külön arcra használható pakolások. A testre használhatóak inkább a narancsbőrt kezelik, míg az arcra kenhetőek a pattanásokat, mitesszereket orvosolják.  A méregtelenítő pakolás legkönnyebben kávézacc,… Tovább: Méregtelenítő pakolás»

Ötnapos méregtelenítő kúra

Ötnapos méregtelenítő kúra

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különböző méregtelenítő kúrák. Ez nem véletlen, mivel egy ember egy év alatt kb. 4 kilogrammnyi méreganyagot halmoz fel. Nagy mennyiség esetén a kiválasztó szervek nem képesek maradéktalan elvégezni munkájukat, így a mi segítségünkre szorulnak. Az alábbiakban egy ötnapos méregtelenítő kúrát mutatunk be, amely segítségével… Tovább: Ötnapos méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő vízkúra

Méregtelenítő vízkúra

Bármennyire odafigyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozzunk, és rendszeresen mozogjunk, sajnos az élelmiszerekben található méreganyagokat nem tudjuk elkerülni. Időnként érdemes megszabadulni ezektől. Nagyon sokféle kúra létezik, ami ebben segítségünkre lehet. Vannak enyhébbek is, míg mások kifejezetten drasztikusak. Ilyen a méregtelenítő vízkúra. A méregtelenítő vízkúra alapja a rendszeresen fogyasztott desztillált víz. Többféle… Tovább: Méregtelenítő vízkúra»

Méregtelenítő vitaminok

Méregtelenítő vitaminok

Szervezetünk nap mint nap olyan terheknek van kitéve, mint az állandó stressz, a tartósítószerekkel kezelt élelmiszerek, vagy épp a gyomirtók a zöldségekről, gyümölcsökről. Ezek a méreganyagok felgyűlnek a szervezetben, és idővel komoly problémákat okozhatnak. A méregtelenítő vitaminok segíthetnek, hogy ezek a káros anyagok kiürüljenek a szervezetből. Minden vitamin fontos a… Tovább: Méregtelenítő vitaminok»

Méregtelenítő vízhajtó tea

Méregtelenítő vízhajtó tea

Szervezetünkbe minden nap rengeteg méreganyag kerül a tartósított, adalékanyagokkal és színezékekkel ellátott élelmiszerekből. Érdemes ezeket bizonyos időszakonként eltávolítani. A méregtelenítő vízhajtó tea kitűnő választás, hisz nem csak méregtelenít, hanem a pangó víztől is megszabadulhatunk. Számítsunk rá, hogy ha ilyen kúrába fogunk, akkor sokkal többet kell majd a mosdóba mennünk, ezért… Tovább: Méregtelenítő vízhajtó tea»

Oldal 1 - 3123
Méregtelenítő 2024