Hírek méregtelenítés és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő jóga

Méregtelenítő jóga

A jógagyakorlatokat egyre többen végzik napjainkban. Ezek a gyakorlatok kiváló méregtelenítők, hisz megmozgatják a test minden apró részét. Jótékony hatással vannak a keringésre, vérbőséget okoznak. Emellett kiváló stresszoldó hatásúak, ez pedig nagyon jó hatással van az emésztésre. A jóga gyakorlása kortól független, tehát gyerekektől elkezdve idősekig bárki gyakorolhatja, bárki tapasztalhatja… Tovább: Méregtelenítő jóga»

Szépülj a méregtelenítő arctonik használatával!

Szépülj a méregtelenítő arctonik használatával!

Ha méregtelenítésről beszélünk, általában a szervezetünk kitakarítására gondolunk. Ám a méregtelenítés a külső tisztításra is vonatkozik, amikor bőrünket tisztítjuk meg a felgyűlt szennyeződésektől. Azért is gondolnunk kell a belső méregtelenítés mellett a külső méregtelenítésre, mivel a bőrön át is rengeteg káros baktérium jut szervezetünkbe. A szépségiparban ezért kapható különféle tisztító… Tovább: Szépülj a méregtelenítő arctonik használatával!»

Méregtelenítés Aloé Verával – természetes tisztítókúra.

Méregtelenítés Aloé Verával – természetes tisztítókúra.

Az Aloé Verát már évezredekkel ezelőtt is hatékonyan alkalmazták különböző betegségek kezelésekor, de a szépségápolásban is jelentős szerepet kapott. Már Kleopátra is előszeretettel használta, mint fiatalító és szépítő csodaszert. Az egyiptomiak mellett az ókori görögök is ismerték ezen növény jótékony hatásait. Többnyire a gyógyítások, illetve étkezések alkalmával hasznosították a növény… Tovább: Méregtelenítés Aloé Verával – természetes tisztítókúra.»

Méregtelenítés almaecettel. Fogyókúra és tisztulás.

Méregtelenítés almaecettel. Fogyókúra és tisztulás.

Az almaecet méregtelenítést elősegítő hatása klinikai vizsgálatokkal és kísérletekkel igazolt. A méregtelenítő kúra vagy diéta kiegészítőjeként az almaecetes-mézes víz fogyasztása minden reggel ajánlott. Az almaecet nagymértékben elősegíti a bőr, a belek, a vese és a tüdő helyes működését, továbbá megkönnyíti ezen szerveknek a salakanyagok eltávolítását a szervezetből. A méregtelenítés almaecettel… Tovább: Méregtelenítés almaecettel. Fogyókúra és tisztulás.»

Méregtelenítés algával. Lehetséges ez?

Méregtelenítés algával. Lehetséges ez?

Az évek során szervezetünkben temérdek szennyezőanyag rakódik le, melyek a levegőből, az ivóvízből, és főként a táplálékból kerülnek testünkbe. Mindezek mellett a káros anyagok lerakodását elősegíti a mozgásszegény életmód, a dohányzás, illetve az alkoholfogyasztás. Éppen ezen okok miatt szervezetünknek szüksége van méregtelenítésre. A méregtelenítés algával is történhet. Az édesvízi mikroalgák,… Tovább: Méregtelenítés algával. Lehetséges ez?»

Méregtelenítés csalánteával. Melyek a csalántea előnyei?

Méregtelenítés csalánteával. Melyek a csalántea előnyei?

A csalán és a belőle készült tea méregtelenítő hatása közismert. A csalán talán a leghatékonyabb és legerősebb eddig ismert vértisztító növény, ezért is használják világszerte méregtelenítésre. A méregtelenítés csalánteával korlátozott mennyiségben mellékhatásoktól mentes. A csalánlevélből készült tea feloldja a szervezetben található salakanyagokat, a mérgeket eltávolítja a szervezetből, ugyanakkor erősíti a… Tovább: Méregtelenítés csalánteával. Melyek a csalántea előnyei?»

Mindenkinek hozzáférhető: méregtelenítés búzafűvel

Mindenkinek hozzáférhető: méregtelenítés búzafűvel

A XXI. században olyan világot élünk, amelyben a méreganyagok csak úgy hemzsegnek körülöttünk, arra várva, hogy testünkbe jussanak. Szervezetünk nap mint nap szennyezőanyagokkal küzd, még ha nem is érezzük. A légáramlatok, a víz és élelmiszereink is tele vannak vegyi anyagokkal, mérgező gázokkal, klórral és kémiai adalékokkal. Ezek eltávolítása végett szükséges… Tovább: Mindenkinek hozzáférhető: méregtelenítés búzafűvel»

Méregtelenítő 2024