Hírek méregtelenítő tapasz és Méregtelenítő témában

Japán méregtelenítő tapasz

Japán méregtelenítő tapasz

Ahhoz, hogy szervezetünket megszabadítsuk a salak- és méreganyagoktól, rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre: követhetünk akár szigorúbb vagy enyhébb kúrát, ihatunk jótékony teákat, vagy épp a japán méregtelenítő tapasz lehet a jó megoldás számunkra.  A japán méregtelenítő tapasz lényege, hogy úgy szabadítja meg szervezetünket a méreganyagoktól, hogy közben nem terheli meg… Tovább: Japán méregtelenítő tapasz»

Jing jang méregtelenítő tapasz

Jing jang méregtelenítő tapasz

A jing jang méregtelenítő tapasz nagy hírnévre tett szert az utóbbi időben, és sokan megvásárolják, mivel hatékonynak bizonyult. A jing jang méregtelenítő tapasz egy nagyon jó minőségű, japán féldrágakövet tartalmaz, melynek neve turmaline. A turmaline nevű féldrágakő olyan negatív ionokat és infravörös sugárzást biztosít, amely jótékony hatással van a szervezetre… Tovább: Jing jang méregtelenítő tapasz»

A méregtelenítő lábtapasz használatáról

A méregtelenítő lábtapasz használatáról

Rohanó világunkban fontos odafigyelnünk testünkre és annak védelmére, ugyanis a rendszertelen étkezés és a különböző vegyi anyagokat tartalmazó élelmiszerek fogyasztása megköveteli, hogy kisebb-nagyobb méregtelenítő kúrát végezzünk. A gyümölcsnapok, az úgynevezett lénapok bevezetése étrendünkbe nagymértékben hozzájárulhat a szervezet tisztításához, viszont a megrögzött húsevőknek sem kell bánkódniuk, mivel olyan új méregtelenítő kúrák… Tovább: A méregtelenítő lábtapasz használatáról»

Méregtelenítő 2024