Hírek mozgás és Méregtelenítő témában

5 napos méregtelenítő program

5 napos méregtelenítő program

Az emberi szervezetet nap mint terheljük különböző adalékanyagokkal, vegyszerekkel, ízfokozókkal. Ezek a testbe kerülve átalakulnak méreganyagokká. Méregteleníti magát a szervezet is, de egy 5 napos méregtelenítő program segítségével megkönnyíthetjük a munkáját. A program lényege, hogy öt napig odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, hogy mozogjunk, és ha lehetőségünk van rá, akkor… Tovább: 5 napos méregtelenítő program»

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Manapság egyre fontosabbnak tartja mindenki, hogy egészséges legyen. Állandóan mérgezzük a szervezetünket tartósítószerekkel, ízfokozókkal vagy épp színezőanyaggal. Ezektől csak méregtelenítő- és tisztítókúra alkalmával tudunk teljesen megszabadulni. Lehetnek ezek a kúrák pár naposak vagy akár egész hónaposak is. Mindkettő lényege, hogy a kúra szabályait tartsuk be, mert csak akkor lehet sikeres… Tovább: Méregtelenítő- és tisztítókúra»

Egy napos méregtelenítő kúra

Egy napos méregtelenítő kúra

Testünket nap mint nap mérgekkel bombázzuk, épp ezért nem csoda, ha időnként nem működik úgy, ahogy kellene. Ilyenkor érdemes méregteleníteni. Ha nincs kedvünk egy hosszabb kúrára, akkor az egy napos méregtelenítő kúra lehet a jó választás. Bár nem olyan hatásos, mint egy hosszabb kúra, de „tűzoltásnak” jó. Az egy napos… Tovább: Egy napos méregtelenítő kúra»

Méregtelenítő 2024