Hírek salakanyagok távozása és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő hashajtó tea

Méregtelenítő hashajtó tea

Bizonyos ételek fogyasztása székrekedést okozhat. Ilyen esetekben a legtöbb ember a hashajtó tabletta vagy tea után nyúl. Most már kapható méregtelenítő hashajtó tea is, ami azon felül, hogy megszabadít a kellemetlen székrekedéstől, abban is segít, hogy a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok távozhassanak. Többféle méregtelenítő hashajtó tea kapható. Az újabbaknak már kellemes… Tovább: Méregtelenítő hashajtó tea»

Méregtelenítő beöntés

Méregtelenítő beöntés

A méregtelenítő beöntés – amellett, hogy napjainkban nagyon sokat emlegetik, és sajnos nagyon sokan alkalmazzák is – nem biztos, hogy eredményes és veszélytelen. A méregtelenítő beöntést a végbélen keresztül végzik: egy csövön keresztül folyadékot juttatnak a végbélbe, ami majd később eltávozik a felesleges, káros salakanyagokkal együtt. A méregtelenítő beöntést van,… Tovább: Méregtelenítő beöntés»

Méregtelenítő berendezés

Méregtelenítő berendezés

Nagyon sokféle méregtelenítő berendezés létezik, melyek mind azzal a céllal készültek, hogy a szervezetet megtisztítsák a fölösleges salakanyagoktól, méreganyagoktól, s ezáltal a szervezet felfrissüljön, felgyorsuljon az anyagcsere folyamata. Ezen kívül még számos pozitív hatást tapasztalhatunk, például az immunrendszer erősödését, kedélyváltozást, ugyanakkor az allergiára is jó hatással van. A méregtelenítő berendezés… Tovább: Méregtelenítő berendezés»

Méregtelenítő 2024