Hírek teák és Méregtelenítő témában

Méregtelenítő élelmiszerek

Méregtelenítő élelmiszerek

Minden táplálék, amit elfogyasztunk, hatással van szervezetünkre. Épp ezért nem mindegy, hogy mit eszünk nap mint nap. Vannak kifejezetten méregtelenítő élelmiszerek. Ha odafigyelünk arra, hogy minden nap fogyasszunk ezekből, akkor rengeteget segítünk szervezetünknek, hogy egészségesen tudjon működni nagyon sokáig. A méregtelenítő élelmiszerek nagy táborát főleg a nyers zöldségek és gyümölcsök… Tovább: Méregtelenítő élelmiszerek»

Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?

Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?

Szervezetünk az elfogyasztott ételekből és italokból nyeri az energiát. Sajnos a hasznos dolgokon kívül rengeteg káros anyag is kerül a szervezetünkbe. Állandó méregtelenítéssel foglalkozik az epe, a máj, meg a vese is. Ezt segíthetjük erős méregtelenítő hatással rendelkező élelmiszerekkel, például teákkal.  Az erős méregtelenítő hatású teák közül a legerősebb a… Tovább: Mivel érünk el erős méregtelenítő hatást?»

Méregtelenítő anyagok

Méregtelenítő anyagok

Étrendünk sajnos nagy számban tartalmaz olyan anyagokat is, amelyek károsak egészségünkre nézve, és ezek lerakódásai lassítják az emésztést, károsítják a belső szervek működését. Ezektől a méreganyagoktól akkor szabadulhatunk meg könnyedén, ha diétázunk, és olyan méregtelenítő anyagokat fogyasztunk, mint amilyenek például a méregtelenítő fűszerek. Méregtelenítő fűszer a kakukkfű, kömény, babérlevél, kurkuma,… Tovább: Méregtelenítő anyagok»

Méregtelenítő béltisztító tea

Méregtelenítő béltisztító tea

A méregtelenítés napjainkban elengedhetetlen, mivel a tápanyagok nagyban tartalmaznak a szervezet számára ártalmas méreganyagokat, vegyszereket, tartósítószereket, amelyek hatására gyengül az immunrendszerünk, lassul az anyagcserénk, és a regenerálódó folyamatok is jóval lassabbakká válnak. Méregtelenítő béltisztító teák fogyasztásával helyreállíthatjuk az egyensúlyt, hatékonyan méregteleníthetünk anélkül, hogy bármilyen nehézségekbe ütköznénk. A bodzavirágból készített méregtelenítő… Tovább: Méregtelenítő béltisztító tea»

Rövid, ám hatékony tisztítókúra: egy méregtelenítő hétvége

Rövid, ám hatékony tisztítókúra: egy méregtelenítő hétvége

Ha nem áll módunkban hosszabb méregtelenítő kúrát végezni az idő szűke vagy életvitelünk miatt, elegendő egy méregtelenítő hétvége is a kívánt hatás eléréséhez. Ha betartjuk a kúra szabályait, még egy-két fölösleges kilótól is megszabadulhatunk. A zsírégető teák fogyasztása elengedhetetlen egy méregtelenítő hétvégéhez. Az ilyen teák a méregtelenítés mellett a testet… Tovább: Rövid, ám hatékony tisztítókúra: egy méregtelenítő hétvége»

Méregtelenítő 2024