0

A méregtelenítés fontossága

Időnként a toxinok felhalmozódnak szervezetünkben, és ilyenkor szükség van egy tisztítókúra elvégzésére. Leggyakrabban tavasszal és ősszel takarítjuk ki szervezetünket. Környezetünk tele van mérgező anyagokkal (élelmiszerben, vízben, levegőben egyaránt), és ez veszélyes úgy felnőttek, mint gyerekek számára. Ezért a méregtelenítés fontossága is hangsúlyt kapott napjainkban, egyre többen próbálkoznak különféle módszerekkel kitisztítani szervezetüket.

A megfelelően táplált szervezet a felgyülemlett méreganyagokat természetes úton kiüríti a tüdőn, vesén, vastagbélen és a bőrön keresztül. De a rossz étkezési szokások, a betegségek, a stressz és egyéb tényezők miatt felgyűlt nagy mennyiségű toxint szerveink már nem képesek maradéktalanul kitisztítani. Ezért jön szóba a méregtelenítés fontossága.

Méregtelenítés fontossága

Méregtelenítés fontossága

Karácsony és húsvét előtt szoktak leggyakrabban böjtölni az emberek. A méregtelenítés fontossága mellett hangsúlyt kap még a pluszkilók leadása is, így a dupla haszon kettős örömmel is jár. Kizárják étrendjükből mindazt, ami egészségtelen és hizlaló, mellőzik a kávé, alkohol és cigaretta fogyasztását. Előnyben részesítik a friss zöldségek, gyümölcsök, bio élelmiszerek fogyasztását, és sok vizet, teát, gyümölcsből facsart leveket isznak.

Nemcsak a táplálkozásra kell figyelni, hanem arra is, hogy sporttal, masszázzsal, szaunázással felgyorsítható a folyamat, s így az eredmény korábban és hatékonyabban beköszönt. Ma már senki nem vitatja, hogy a méregtelenítés fontossága egyre nyilvánvalóbb, és egyre többen próbálkoznak tudatosan megszabadulni a testükben felgyűlt toxinoktól.

  
Iktatva: Fogyókúra, Méregtelenítés házilag

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024