0

A méregtelenítő folyadék bevitelének fontosságáról

Az emberi szervezet nagy része vízből áll. A szerveink is csak vízzel tudnak igazán jól működni. Ezért fontos, hogy minden nap legalább 2 liter folyadékot igyunk. A méregtelenítő folyadék nem helyettesíti az ásványvizet, de segít abban, hogy szervezetünkből kiürüljenek a méreganyagok.

A méregtelenítő folyadék étrendkiegészítő, ezért figyeljünk oda az adagolásra. Ezek nagy része természetes alapanyagokból készül, de ha valamelyikre érzékenyek vagyunk, akkor óvatosan használjuk. Olyan alapanyagokat tartalmazhatnak, mint gyermekláncfű, kurkuma, articsóka vagy zsálya, esetleg gyömbér. A napi adagolás nagyon változó, a napi egy kiskanáltól egészen a napi két-három evőkanálig.

Méregtelenítő folyadék

Méregtelenítő folyadék

A méregtelenítő folyadék nem csak méregteleníti a szervezetet, hanem lúgosítja is, és segít abban, hogy az esetleges fölösleges kilók könnyedén lemenjenek rólunk. A méregtelenítés során a méreg- és salakanyagok távozása segít abban is, hogy a narancsbőrünk mérséklődjön, vagy épp teljesen eltűnjön.

Ha úgy döntünk, hogy a méregtelenítésben a méregtelenítő folyadék segítségét „kérjük”, akkor forduljunk szakemberhez. Ő tudja igazán, hogy mekkora adagra van szükségünk ahhoz, hogy a kúra igazán hatásos legyen. Egy ilyen kúra általában egy hónapig tart, az esetek nagy részében a folyadék mennyisége pont ennyi időre elegendő. Bár jó dolog az étrendkiegészítő, azért legyünk annak a tudatában, hogy az egészséges táplálkozást nem pótolhatja semmi.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024