0

A méregtelenítő lábfürdő készülék előnyei

Napjainkban az ipari cégek, gyárak fejlődésével arányos nő a levegő, valamint a víz szennyezettségi foka. Így indirekt úton ugyan, de mindezek a méreganyagok az emberi szervezetbe kerülnek. A máj percenként 1 liter vért szűr át a szennyeződéstől, majd a nem kívánt termékeket a végbélbe valamint a vesébe juttatják, ahonnan kiürülhetnek. Ha a méreganyagok felhalmozódnak, a máj képtelen a megfelelő kiválasztásra, így számos betegség kialakulásának megnő a kockázata. Megfelelő tisztítókúrával azonban az egyensúly fenntartható. A méregtelenítő lábfürdő is kiválóan alkalmas ennek a rendszernek a helyreállítására.

A méregtelenítő lábfürdő készülék a víz erejét felhasználva segít eltávolítani a nem kívánt méreganyagokat, éppen ezen ok miatt a kellemetlen mellékhatásoktól sem kell tartania a kezelendő személynek.

Méregtelenítő lábfürdő készülék

Méregtelenítő lábfürdő készülék

A méregtelenítő lábfürdő készülék használata során a vízben H-ion szabadul fel, mely a talp pólusain keresztül bekerül a sejtszerkezetekbe, lebontva az ebben rejlő toxinokat. A méregtelenítés mellett regenerálódnak a sejtek, valamint az egész szervezet energiával töltődik fel. A vér oxigénellátása akár 35%-kal is megnőhet, valamint látványosan csökken a koleszterinszint a lábfürdő rendszeres használatával.

A méregtelenítő lábfürdő készülék használata nem ajánlott a terhes és szoptatós nők számára, valamint a pacemakerrel, illetve egyéb elektromos implantátummal élők számára. Továbbá tilos a használatuk a szervi transzplantáltak és epilepsziás vagy egyéb pszichés betegek számára.

 

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024