0

Egy hetes méregtelenítő kúra

Ahhoz, hogy szervezetünk kifogástalanul tudjon működni, szüksége van az olyan szervek hibátlan működésére, mint az epe vagy a máj. Ezek a szerveink bizony nagyon el tudnak fáradni az állandó méregtelenítéstől, épp ezért érdemes néha egy kis szünetet adni nekik. Ezt legkönnyebben egy egyhetes méregtelenítő kúrával tudjuk megoldani. A kúra után nem csak szerveink fognak könnyebben dolgozni, de a hajunk is szebb lehet, valamint bőrünk is megtisztul.

Az egy hetes méregtelenítő kúra alapja a kellő mennyiségű folyadék. Napi 2-3 liter az ajánlott adag. A legjobb a tiszta, szénsavmentes ásványvíz. Az üdítőket, kávét, alkoholt erre az egy hétre felejtsük el. Ihatunk még jótékony hatással rendelkező teákat, de cukor vagy édesítőszer nélkül, esetleg egy kis citromlét csavarhatunk bele.

Egy hetes méregtelenítő kúra

Egy hetes méregtelenítő kúra

A méregtelenítés szempontjából lényeges, hogy ilyenkor kerüljük a zsíros, cukros és sós ételeket. Ha egy mód van rá, akkor a húst is mellőzzük az egy hetes méregtelenítő kúra során. Fogyasszunk minél több zöldséget és gyümölcsöt.

A mozgás és az izzadás is elősegíti, hogy szervezetünkből kiürüljenek a méreganyagok, épp ezért az egy hetes méregtelenítő kúra alatt menjünk szaunába vagy sportoljunk. A mozgás után izomláz jelentkezhet, de ez csak azt jelenti, hogy az izmokból is ürül ki a méreganyag.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024