0

Hogyan fejti ki hatását a méregtelenítő készülék?

A rendszeres méregtelenítésnek életünk elengedhetetlen részévé kellene válnia. A modern életvitel hátránya, hogy a különböző iparágak fejlődésével a toxikológiai anyagok is egyre nagyobb mértékben kerülnek a levegőbe, vízbe, illetve a növényekbe. Innen pedig az emberi szervezetbe jut, melyben felhalmozódva különböző betegségek kiváltó okaként szolgálhat. Számos alternatíva létezik, mely képes a lerakodott méreganyagokat eltávolítani. Egyik ilyen módszer a méregtelenítő készülék használata.

A méregtelenítő készülék a víz erejét használja fel, így a kezelendő személynek nem kell tartania a kellemetlen mellékhatásoktól. A vízben egy kisebb ionizátort helyeznek el, mely biztosítja a folyamatos áramtermelést. Ezáltal egy elektrolízis folyamat kezdődik, mely a talpon található 2000 póluson keresztül eltávolítja a méreganyagokat.

Méregtelenítő lábfürdő készülék

Méregtelenítő lábfürdő készülék

A méregtelenítő készülék használatakor a víz elszíneződnek, annak függvényében, hogy az illető személy szervezete milyen mértékben tartalmaz káros anyagokat. Enyhébb esetekben a víz sárgás színűvé változik, de egészen feketévé is válhat, sőt kellemetlen szaga is lehet olykor. A rendszeres kezelések alkalmazása során a víz folyton világosabb és világosabb lesz, hiszen a páciens szervezete már egyre kisebb dózisban fog méreganyagokat tartalmazni.

A méregtelenítő készülék használata után jelentős javulás észlelhető. A gyulladásból származó ízületi fájdalmak megszűnnek, csökken az alvászavar, a stressz okozta fáradtság, illetve javul a vér viszkozitása. A méregtelenítés azonban önmagában nem elegendő a különböző betegségek gyógyítására, de annak kiegészítő részeként hatékonyan alkalmazható.

 

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024