0

Hogyan segít a méregtelenítő zselé?

Legtöbb betegség azért alakul ki, mert tele van szervezetünk salak- és méreganyagokkal. De tehetünk ellene! Napjainkban a sok zöldség- és gyümölcskúrák, a levesek és léböjtök mellett a vegyészek feltaláltak különféle méregtelenítő zseléket is szervezetünk tisztítására.

A méregtelenítő zselé egyik alapanyaga a zöld tea, ami önmagában is méregtelenít, de ha cellulózzal van vegyítve, akkor még hatásosabb, mert a cellulóz fő tulajdonsága a vízmegkötés. A cellulózrostokat pedig az emberi szervezet képtelen megemészteni. A folyadékbevitel és a vízmegkötés pedig a két legfontosabb dolog méregtelenítés közben.

Méregtelenítő zselé

Méregtelenítő zselé

Mikor és hogyan alkalmazható a méregtelenítő zselé? Ezeket a géleket úgy juttathatjuk szervezetünkbe, mint egy átlagos gyógyszert. Mivel probiotikumot is tartalmaz, ha sok antibiotikumot szedünk, és a bélflóra egyensúlya felbomlik, ajánlott a gél használata. Ugyanakkor emésztési zavaraink esetén, vagy ha a bélrendszert káros baktériumok támadják meg, szintén javasolt a zselék használata. Ezeket használva ugyanis a belek hidratálódnak, ezáltal elősegítik a jótékony baktériumok fejlődését. A zselék hasonlítanak a ragasztókhoz, melyek jól tapadnak a felszínhez, és így rengeteg oldószert szállítanak magukkal. A bélrendszerben is ekként működnek. A bél falára lerakodott szennyeződéseket feloldják és eltávolítják.

Tehát, hogy megszabaduljunk a szennyeződésektől, a nagy mennyiségű gyümölcs és sok folyadékfogyasztás mellett ajánlott a méregtelenítő zselé használata is, hogy az emésztőrendszer egészséges maradjon, és a tápanyagok fel tudjanak könnyen szívódni.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024