0

Hogyan történik a méregtelenítés barnarizzsel?

A méregtelenítések alkalmával a káros anyagok bevitelét megpróbáljuk a lehető legminimálisabb mértékre lecsökkenteni. Ezen diéták során olyan tápanyagok fogyasztása ajánlott, melyek amellett, hogy eltávolítják a fölösleges méreganyagokat, egyben képesek biztosítani a szervezet számára szükséges vitaminokat, szénhidrátokat. A méregtelenítés barnarizzsel is történhet.

A méregtelenítés barnarizzsel igen hatékony módszernek bizonyult, mindamellett könnyen elvégezhető. A tíznapos méregtelenítés alatt rizsen kívül minden egyéb tápanyagbevitel tilos, viszont ebből bátran fogyaszthatunk akár napi több alkalommal is. A legoptimálisabb a napi ötszöri rizs-, illetve napi 2-3 liter folyadékfogyasztás. Ezáltal elősegíthetjük a szennyezőanyagok távozását. Abban az esetben, ha valaki elsőre nem képes végigcsinálni mind a tíz napot, akkor nyugodtan megállhat a harmadik nap után is, hiszen már erre az időszakra is jelentős változást sikerült elérnie.

Méregtelenítés barnarizzsel

Méregtelenítés barnarizzsel

Több módszer áll rendelkezésünkre, ha a méregtelenítést barnarizzsel akarjuk elvégezni. A gyorstisztítás során 2,5 liter vízbe helyezzünk 25 dkg barnarizst és egy pici sót, majd ezeket főzzük nyolc órán keresztül. Az így kapott masszát fogyaszthatjuk naponta több alkalommal is. A diéta addig tart, ameddig a főzet el nem fogy.

A méregtelenítés barnarizzsel nemcsak a szervezet számára hatékony, de gyönyörűen simává és ragyogóvá válik tőle a bőr, sőt kiválóan karcsúsít. A bél falára rárakódva kisöpör minden lerakódott méreganyagot, helyreállítja az emésztést és az anyagcserét.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024