0

Japán méregtelenítő tapasz

Ahhoz, hogy szervezetünket megszabadítsuk a salak- és méreganyagoktól, rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre: követhetünk akár szigorúbb vagy enyhébb kúrát, ihatunk jótékony teákat, vagy épp a japán méregtelenítő tapasz lehet a jó megoldás számunkra.

 A japán méregtelenítő tapasz lényege, hogy úgy szabadítja meg szervezetünket a méreganyagoktól, hogy közben nem terheli meg azt. A legjobb megoldás, ha a tapaszt éjszakára helyezzük a talpunkra, hisz májunk éjszaka dolgozik. Nappal pihen ez a szervünk. A kezelés öt napja alatt annyit méregteleníthetünk, mint 1-2 hét diétával. Fontos, hogy talpunkat mindig tisztítsuk meg, úgy helyezzük föl a tapaszt.

Japán méregtelenítő tapasz

Japán méregtelenítő tapasz

A nyirokrendszerben felgyülemlett méreganyagokat a japán méregtelenítő tapasz a talpon lévő reflexpontokon keresztül gyűjti magába. Ezért van az, hogy az este tisztán, fehéren felkerült tapasz reggelre barnára színeződik. Vannak esetek, amikor nem csak elszíneződik, hanem nyálkás állaga is lesz a tapasznak. Ez azt jelenti, hogy szervezetünk nagyon telített méreganyagokkal.

A kezelés a japán méregtelenítő tapasz segítségével általában 5 napig tart, de ha az ötödik tapasz is nagyon barna, akkor érdemes még 1-2 napig használni. Mivel nincs mellékhatása, így bárkinek ajánlott. A tapasz felhelyezése előtt érdemes alaposan átmasszírozni a talpat, hogy vérbőség keletkezzen. Ha a felragasztott tapaszra még zoknit is húzunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy igazán hatásos lesz a méregtelenítés.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024