0

Jing jang méregtelenítő tapasz

A jing jang méregtelenítő tapasz nagy hírnévre tett szert az utóbbi időben, és sokan megvásárolják, mivel hatékonynak bizonyult. A jing jang méregtelenítő tapasz egy nagyon jó minőségű, japán féldrágakövet tartalmaz, melynek neve turmaline. A turmaline nevű féldrágakő olyan negatív ionokat és infravörös sugárzást biztosít, amely jótékony hatással van a szervezetre több szempontból is.

A jing jang méregtelenítő tapasz nem csak méregtelenít, de stresszoldó hatással is bír, ezen kívül immunerősítő. A bambusz ecet, ami szintén a méregtelenítő tapasz összetevője, olyan anyagokat tartalmaz, amely fokozza a tapasz hatékonyságát.

Jing jang méregtelenítő tapasz

Jing jang méregtelenítő tapasz

A tapasz használata nagyon egyszerű. Lefekvés előtt a megtisztított lábra kell ragasztani, illetve a talpunkra. A jing jang méregtelenítő tapasz a nyirokon keresztül vonja ki a szervezetből a méreganyagokat és a salakanyagokat. Reggel már szemmel látható és érezhető is a hatékonysága, ugyanis a tapasz elszíneződik a méreganyagoktól.

 A jing jang méregtelenítő tapaszt egy hétig kell használni. Ez alatt érdemes diétázni is, hogy fokozzuk a kúra hatékonyságát. Együnk növényi rostokban gazdag ételeket, gyümölcsöt, zöldséget, kerüljük a zsírt, a cukrot és a szénhidrátokat. Ez a tapasz nagyon könnyen és olcsón beszerezhető. Mindenképp megéri egy próbát tenni, és ha mi magunk is meggyőződünk a hatékonyságáról, ajánljuk másoknak is.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024