0

Juharszirupos méregtelenítő kúra

A juharszirupot az indiánok fedezték fel évszázadokkal ezelőtt. Lyukat fúrtak tavasszal a juhárfákba, és már csak várniuk kellett, hogy elegendő sziruphoz jussanak. A juharszirup cukorból, ásványi anyagokból és vízből tevődik össze, de ezt napjainkban még feldolgozzák. Amikor szirupot szeretnénk vásárolni, minél sötétebb színűt vegyünk, mert annak az íze is intenzívebb és az ásványi anyag tartalma is magasabb, tehát része lehet a méregtelenítő kúránknak.

 A juharszirupos méregtelenítő kúra nagyon hatékony. Nagy fogyás is elérhető vele, mivel a szirup felbontja a zsírokat, ezen kívül hatékonyan méregtelenít, eltávolítja a salakanyagokat és a méreganyagokat. Általában ezt a kúrát egy hétig érdemes végezni, de akár egy hónapon keresztül is alkalmazhatjuk, kár nem származik belőle.

Juharszirupos méregtelenítő kúra

Juharszirupos méregtelenítő kúra

Naponta vacsora helyett fogyasszunk juharszirupból készített italt. Ehhez szükség van naponta egy citromra, másfél deci juharszirupra és egy kis vízre. Mivel a juharszirup édes és a citrom savanyú, olyan mintha valami finom limonádét kortyolgatnánk.

Azoknak, akik gyógyszeres kezelés alatt állnak, ez a kúra nem ajánlott. A méreganyagok felszabadulása miatt viszont számítanunk kell néhány tünetre, melyeket inkább viseljük el, hisz olyan anyagoktól szabadulunk meg épp, amelyek károsak. Ha befejeztük a kúrát, érdemes nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, mielőtt zsírt, cukrot vagy szénhidrátokat fogyasztanánk.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024