0

Méregtelenítés Aloé Verával – természetes tisztítókúra.

Az Aloé Verát már évezredekkel ezelőtt is hatékonyan alkalmazták különböző betegségek kezelésekor, de a szépségápolásban is jelentős szerepet kapott. Már Kleopátra is előszeretettel használta, mint fiatalító és szépítő csodaszert. Az egyiptomiak mellett az ókori görögök is ismerték ezen növény jótékony hatásait. Többnyire a gyógyítások, illetve étkezések alkalmával hasznosították a növény levének kiváló tulajdonságait. Az Aloé Vera legfőbb alkotóeleme az uronsav, amely természetes méregtelenítőként hat. A méregtelenítés Aloé Verával anélkül végezhető, hogy mellékhatásoktól kellene tartanunk.

Az uronsav mellett még számos jótékony összetevő alkotja az Aloé Verát, viszont több elem még ismeretlen a tudomány számára. Nagymértékben tartalmaz ásványi anyagokat, vitaminokat, szénhidrátokat, enzimeket, biokatalizátorokat és egyéb értékes összetevőket. A méregtelenítés Aloé Verával kíméletes, nem károsítja a szervezetünket.

Méregtelenítés Aloé Verával

Méregtelenítés Aloé Verával

Az Aloé Verát Texasban, Kaliforniában és Mexikóban termelik. Szedése kizárólag kézzel történik, majd a fertőtlenítést követően gyorsan lefagyasztják a növényeket, megőrizve ezáltal az értékes tápanyagokat. Ebben a formában kerül további feldolgozásra. A méregtelenítés Aloé Verával kifejezetten ajánlott azok számára, akik gyomorbántalmakkal, illetve székrekedéssel küzdenek.

Az Aloé Vera kiválóan alkalmas a vesebetegségek, cukorbetegségek, bélproblémák megoldására is. Mindezek mellett használható sebekre fertőtlenítő szerként, gyulladáscsökkentőként, illetve a seb gyógyulási folyamatát is jelentősen képes felgyorsítani. A méregtelenítés Aloé Verával igen egyszerű. A levélről távolítsuk el az aloe-latexet, majd az így nyert zselészerű masszát turmixoljuk le. Gyerekeknek, illetve terhes anyáknak nem ajánlott.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák, Tisztítókúra Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024