0

Méregtelenítés gyümölcslevekkel. Melyek a jó gyümölcsök?

A méregtelenítés gyümölcslevekkel a léböjtkúra részeként, de külön is megtörténhet. A léböjtkúra során a szilárd ételek helyett nagymennyiségű folyadékot (napi 2-3 liter), gyümölcs- és zöldségleveket, szénsavmentes ásványvizet valamint gyógyteákat fogyasztunk. A cél a salak és toxikus anyagok felhígítása és kiürítése, a szervezet átmosása.

Úgy oldható meg a méregtelenítés gyümölcslevekkel, hogy nem boltban vásárolt üdítőket, hanem otthon friss gyümölcsökből kifacsart leveket iszunk. Azon túl, hogy sok vitamin, ásványi anyag, nyomelem és antioxidáns kerül így szervezetünkbe, a bél- és veseműködés serkentésével beindulnak, hatékonyabbá válnak a méregtelenítő folyamatok is.

Gyümölcslé

Méregtelenítés gyümölcslevekkel

Az alábbi gyümölcsök alkalmasak a méregtelenítés gyümölcslevekkel kúra idejére: szőlő, narancs, körte, citrom, alma, grapefruit, valamint az eper és az áfonya. Amellett, hogy a szervezetet méregtelenítik, különböző betegségek gyógyítására vagy megelőzésére is alkalmasak: az áfonyalé hasmenés, vastagbélgyulladás, húgyúti fertőzések, az almalé ízületi betegségek, köszvény, székrekedés, a grapefruit étvágytalanság, májelégtelenség, a citromlé kimerültség és fertőző betegségek kezelésére. A körtelé vérszegénység, hasmenés, tuberkulózis, az eperlé reumás betegségek, a narancslé pedig lázas állapot, érelmeszesedés, a szőlőlé pedig epekő és vesebetegségek estén kiváló gyógyírnak bizonyult.

A méregtelenítés gyümölcslevekkel a következő előnyökkel jár: csökken testsúlyunk, pluszkilóktól szabadulhatunk meg, energikusabbakká válunk, erősebb lesz az immunrendszerünk, megtisztul és szebb lesz a bőrünk, kifényesedik a hajunk, gyorsabb lesz az emésztésünk, javul a tápanyagok felszívódása.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024