0

Méregtelenítés zöldséglevekkel

Az egyik legkiválóbb módszer szervezetünk megtisztítására a méregtelenítés zöldséglevekkel. Friss zöldségek kifacsart levét fogyasztjuk a kúra során, amely nagyon sok vitamint és tápanyagot tartalmaz. A zöldségek kifacsart leve erősíti szervezetet, feltölti azt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ugyanakkor serkenti a bélmozgást és az anyagcserét, aminek következtében kiürülnek a lerakódások a belekből.

A méregtelenítés zöldséglevekkel kúra során mennyiségileg is növekszik a vizelet kiválasztás, ami a vese megtisztítása, különböző sókristályok, homok stb. eltávolítása mellett a vérből sok toxin kiválasztásához és kiürítéséhez vezet. Olyan zöldségleveket kell fogyasztani, amelyeket frissen facsartunk zöldségekből, a boltokból vásárolt és tartósítószert tartalmazó levek nem alkalmasak méregtelenítésre.

Zöldséglevek

Méregtelenítő zöldséglevek

Ha nem ízlik egy zöldség kifacsart leve, akkor a méregtelenítés zöldséglevekkel kúra alatt elvegyíthetjük egy másik, jobb ízűvel, és együtt fogyaszthatjuk. A zöldségeket jól megtisztítjuk, ha kell, meghámozzuk, és csak utána helyezzük bele a centrifugába. 2-3 órával a zöldséglé fogyasztása előtt ne együnk semmit, és ajánlott lassan, szüneteket tartva elfogyasztani az előkészített mennyiséget.

Az alábbi zöldségek felhasználásával méregteleníthetjük szervezetünket: sárgarépa, hagyma, burgonya, uborka, káposzta, cékla, zeller, petrezselyem és paradicsom. A burgonyalé jó hatással van gyomor és nyombélfekély esetén, az uborkalé köszvény, a vöröshagymalé ízületi panaszok, míg a sárgarépalé emésztőrendszeri és bőrbetegség esetén bizonyult hasznosnak. A méregtelenítés zöldséglevekkel szelíd és hatékony formája a méregtelenítésnek.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024