0

Méregtelenítő étrendek

Mindenki próbál egészséges lenni, odafigyelni arra, hogy milyen táplálékot juttat a szervezetébe. A méregtelenítő étrendek segíthetnek, hogy megőrizzük egészségünket, szépségünket, alakunkat. Nem kell koplalni a méregtelenítés során, hanem csak oda kell figyelni néhány apró dologra. Ilyen a rost- és folyadékbevitel, valamint hogy kerüljük a zsíros ételeket.

A méregtelenítő étrendek során az a legfontosabb, hogy kellő mennyiségű, napi 2-3 liter folyadékot fogyasszunk. A természetes ásványvíz a legjobb választás. Ugyanilyen fontos, hogy a rostbevitel is magas legyen. Ezt a legkönnyebben nyers zöldség és gyümölcs fogyasztásával lehet megoldani. Van néhány olyan zöldség, amely kimondottan ajánlott. Ilyen például az olyan keserű salátaféle, mint a rukkola. Fontos, hogy az étrend tartalmazzon húsokat is, hisz azok is fontosak. Válasszuk a fehér húsokat: csirkét, pulykát, halat.

Méregtelenítő étrendek

Méregtelenítő étrendek

Van néhány olyan élelmiszer a méregtelenítő étrendek alkalmával, ami a tiltólistán szerepel. Ajánlatos a finomított cukrokat kerülni ugyanúgy, mint a fehér lisztből készült termékeket. A bő olajban sült ételeket inkább cseréljük le roston sültekre vagy párolt ételekre. A tejtermékekből is inkább a sovány változatot vegyük le a polcról.

A méregtelenítő étrendek nem jelentenek fogyókúrát, de ha ügyesen betartjuk a szabályokat, akkor még fogyhatunk is. Ám nem ez a lényeg, hanem az, hogy szervezetünket megszabadítsuk a méreg- és salakanyagoktól. Ez egyúttal jótékony hatással lehet a bőrünkre ugyanúgy, mint a hajunkra.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024