0

Méregtelenítő almakúra

A méregtelenítő almakúra minden szempontból hasznos lehet számunkra. Azon kívül, hogy megszabadulunk a bennünk lerakódott sok salakanyagtól, egy hét alatt akár 3 kilót is fogyhatunk. Ez ennyi idő alatt nagyon szép eredmény, nem beszélve a cellulitisről, más néven narancsbőrről, amely állapota szintén javulhat egy hét után.

A méregtelenítő almakúra alatt nagyon sok pektint és C-vitamint juttatunk a szervezetbe, mely által felgyorsul az anyagcserefolyamat, erősödik az immunrendszer, és bőrfeszesítő hatása van. Az almakúra alapjai közé tartozik, hogy egy hétig ne együnk szénhidrát tartalmú ételeket. Ide tartozik a kenyér, a péksütemények, a sült krumpli, tésztafélék, a rizs. Rizsből egyszer ehetünk, egy kis adagot. A reggeli étkezés fontos, ekkor ihatunk tejet kevés gabonapehellyel, vagy ehetünk egy főtt tojást és egy almát.

Méregtelenítő almakúra

Méregtelenítő almakúra

A méregtelenítő almakúra alatt fontos, hogy a nap többi részében se együk degeszre magunkat. Tízórainak szintén megehetünk egy vagy két almát. Az ebéd álljon párolt zöldségekből, esetleg kevés főtt csirkehúsból, utána szintén ehetünk almát. Uzsonnaidőben szintén csak almát fogyasszunk. A vacsoránk is tartalmazhat almát, ám ekkor ihatunk tejet, esetleg ehetünk egy kis levest.

Annak ellenére, hogy túl kevésnek látszanak az adagok, nem azok. A méregtelenítő almakúra lényege, hogy bármikor megéhezünk a főétkezéseken kívül, csak almát együnk. Nem leszünk éhesek, mivel az alma teltségérzetet kelt. A kúrát három napig is csinálhatjuk, viszont ekkor semmi mást ne együnk, csak almát.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024