0

Méregtelenítő arcmaszk

A méregtelenítő arcmaszk használatával elérjük, hogy bőrünk megtisztul, ezáltal több oxigénhez jut, emellett pihenteti az arcot, gyorsítja a vérkeringést, csökkenti a gyulladásokat, mely során elősegíti a pattanások eltüntetését. Méregtelenítő arcmaszkot készíthetünk például fehér iszapból. Ez a maszk kaolint tartalmaz, amely nagyon gyakori elem a szépségiparban, hatására a pórusok kitisztulnak, felgyorsul a vérkeringés, és az elhalt hámsejteket is eltávolítja.

Méregtelenítő arcmaszkot készíthetünk szőlőmag és grapefruitmag összeőrlésével is. A port összekeverjük egy kis mézzel, esetleg csepegtethetünk citromlevet is a masszába, majd óvatosan felvisszük az arcra, vigyázva, hogy a szembe ne kerüljön. Ez a maszk felfrissíti a bőrt, kiválóan hidratál, és mivel antioxidánsokat tartalmaz, lassítja az öregedés folyamatát.

Méregtelenítő arcmaszk

Méregtelenítő arcmaszk

A méregtelenítő arcmaszkot úgy is elkészíthetjük, hogy a fehér iszaphoz joghurtot is keverünk, mely által még hidratáltabb hatást érünk el. Főképp zsíros bőrre nagyon jó lehet ez a maszk, hiszen hatékonyan tisztít és ápol.

A Holt-tengeri iszapból készített méregtelenítő arcmaszkok szinte a legjobbak. Olyan értékes ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak, amelyek leszárítják a mitesszereket, hatékonyak pattanások ellen, ugyanakkor nagyon puha, hidratált bőrt varázsolnak. A Holt-tengeri iszapport ha összekeverjük egy kis vízzel vagy tejjel, kenhető masszát kapunk. Ezt vigyük fel az arcunkra, hagyjuk rajta 10 percet, és öblítés után máris tapasztalható a hatása.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024