0

Méregtelenítő béltisztító tea

A méregtelenítés napjainkban elengedhetetlen, mivel a tápanyagok nagyban tartalmaznak a szervezet számára ártalmas méreganyagokat, vegyszereket, tartósítószereket, amelyek hatására gyengül az immunrendszerünk, lassul az anyagcserénk, és a regenerálódó folyamatok is jóval lassabbakká válnak. Méregtelenítő béltisztító teák fogyasztásával helyreállíthatjuk az egyensúlyt, hatékonyan méregteleníthetünk anélkül, hogy bármilyen nehézségekbe ütköznénk.

A bodzavirágból készített méregtelenítő béltisztító tea hatékonysága bizonyított. A bodzavirág izzasztó hatású, ezenkívül lázcsillapító, nyugtató és enyhe vízhajtó hatása is van, mely szintén nagyban hozzájárul a méregtelenítéshez. Az indiánok már évszázadok óta sebek fertőtlenítésére, fertőzések kezelésére is használják, mivel baktériumölő és gyógyító hatású.

Méregtelenítő béltisztító tea

Méregtelenítő béltisztító tea

 A csalántea szintén kiváló méregtelenítő ital. Serkenti az anyagcserét, tisztítja az emésztőrendszert, tartalmaz B-, K- és C-vitamint, emellett nagyon magas az antioxidáns tartalma is. Köhögés ellen és allergiák kezelésére is alkalmazzák. A csalántea tehát nagyon sok téren használatos, többek közt a szépségiparban is hasznosítják. Ha naponta legalább kétszer fogyasztunk 3 dl csalánteát egy héten keresztül, azzal megtisztítsuk a szervezetünket a salakanyagoktól, méreganyagoktól.

A kakukkfűtea szintén hasznos méregtelenítő béltisztító tea. Habár a kakukkfű inkább fűszerként ismert, kiváló gyógyhatásai vannak tea formájában is. A kakukkfűtea remek méregtelenítő, serkentő hatású, vírus- és baktériumölő. Ha hetente többször is méregtelenítünk kakukkfűvel, és odafigyelünk étrendünkre, már egy hét után is tapasztalhatjuk a kúra hatékonyságát.

  
Iktatva: Gyógynövények Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024