0

Méregtelenítő beöntés

A méregtelenítő beöntés – amellett, hogy napjainkban nagyon sokat emlegetik, és sajnos nagyon sokan alkalmazzák is – nem biztos, hogy eredményes és veszélytelen. A méregtelenítő beöntést a végbélen keresztül végzik: egy csövön keresztül folyadékot juttatnak a végbélbe, ami majd később eltávozik a felesleges, káros salakanyagokkal együtt.

A méregtelenítő beöntést van, aki hetente kétszer-háromszor is alkalmazza fogyás vagy más hiú remények elérése érdekében. Ezek a salakanyagok, ha csak nincs valamilyen erre kiható betegségünk, távoznak a szervezetből. Klinikailag soha nem igazolták a beöntés hatékonyságát, éppen ezért csak akkor ajánlott, ha orvos javasolja, hiszen az otthon végzett méregtelenítő beöntésnek súlyos következményei is lehetnek.

A méregtelenítő beöntés alatt átszúrhatjuk a végbélt, ezzel pedig nagyon sok kellemetlen problémát okozhatunk. Emellett, ha nagyon sok beöntést végzünk, fennállhat az aranyér kialakulásának veszélye. Bár sokak szerint remek hatásokat érhetünk el  havi legalább egy beöntéssel, a legtöbb amit tehetünk mégis az, ha sokat mozgunk, egészségesen étkezünk, kerüljük az adalékanyagokat, tartósítószereket és a káros tényezőket, mint amilyen az alkohol és a dohányzás.

A méregtelenítő beöntés felett nagyon sokan vitáznak. Nagyon sokan vannak ellene és mellette is. Klinikai vizsgálatok alapján sok haszon nem származik belőle, ám mégis sokan hisznek benne. A beöntés alkalmazása előtt mindenesetre érdemes informálódni, és minél többet megtudni a folyamatról.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024