0

Méregtelenítő citromkúra

A tartósított élelmiszereknek, a túlságosan zsíros, sós, cukros táplálkozásnak köszönhetően egyre inkább elsavasodik szervezetünk. A salakanyagoktól legkönnyebben a méregtelenítő citromkúra segítségével tudunk megszabadulni. Bár a citrom természetes formában savas, a szervezetbe jutva lúgosító hatást fejt ki.

A méregtelenítő citromkúra egyik fontos alapanyaga a frissen csavart citromlé. A kúrához soha ne használjunk palackos bolti citromlevet. A citromléhez még juharszirupot, vizet és cayenne borsot adunk. A citromkúra segít feloldani a belek falára rakódott zsírréteget is. Ezáltal nem csak méregtelenítjük szervezetünket, hanem még fogyhatunk is.

Méregtelenítő citromkúra

Méregtelenítő citromkúra

A méregtelenítő citromkúrát kétféleképpen alkalmazhatjuk. Lehet diétaként felfogni, amikor oda figyelünk arra, hogy minél kevesebb szilárd táplálékot vegyünk magunkhoz. Ez akár enyhébb léböjtkúrának is megfelel, és általában 10 napig ajánlatos tartani. A másik megoldás hosszabb folyamat. Ez egy 1 hónapos kúra, amihez a citromkúra levét hígítjuk vízzel, majdnem limonádészerűre. Ebből fogyasztunk napi 3-4 csészényit.

 Minden diéta, így a méregtelenítő citromkúra lényege is az, hogy az általános 10 napos időszakot érdemes betartani. Hatására javulhat közérzetünk, tisztulhatnak gondolataink, sőt még a narancsbőrtől is megszabadulhatunk, ha elég kitartóak és következetesek vagyunk. Nagyon fontos, hogy minden nap kellő mennyiségű folyadékot fogyasszunk. Ha még napi 20 percet mozgunk is, látványos és tartós eredményeket érhetünk el.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024