0

Méregtelenítő cseppek

Ahhoz, hogy szervezetünk mindig jól működjön, és ne legyenek egészségügyi problémáink, fontos lenne, hogy nagyon egészségesen táplálkozzunk. Nagyon nehéz naponta több adag zöldséget vagy gyümölcsöt fogyasztani. Segítségünkre lehetnek azonban a méregtelenítő cseppek, mert koncentráltan tartalmazzák a növények jótékony hatásait.

A méregtelenítő cseppek teljes mértékben természetes alapanyagokból készülnek. Sokféle megoldás van az alkalmazásukra. Vannak olyan cseppek, amelyek ízesítettek. Ilyet csak az válasszon, aki szereti a többféle növény egyidejű ízét. Talán a legjobb választás az ízetlen csepp, mert ennek, ételbe téve nincs mellékíze. Alkalmazhatjuk nyelv alá helyezve vagy langyos teába csepegtetve is. Az általános napi adag csak néhány csepp. Ennél nagyobb mennyiség fogyasztása nem jelenti azt, hogy egészségesebbek leszünk.

Méregtelenítő cseppek

Méregtelenítő cseppek

A méregtelenítés természetes folyamat kellene legyen. Ezért van az, hogy méregtelenítő cseppek fogyasztásakor enyhe hasmenést, tompa fejfájást, netán émelygést tapasztalunk. A mellékhatások függnek a szervezet állapotától. A cseppek különböző növények kivonatait tartalmazzák. Ilyenek a máriatövis, a lándzsás útifű, apróbojtorján, vérehulló fecskefű. Nemcsak méregtelenítésre jók ezek a cseppek, hanem jótékony hatással vannak az epére és húgyhólyagra is.

A méregtelenítő cseppek fogyasztása felnőtteknek ajánlott, hisz nagyon tömény ahhoz, hogy kisgyerek szervezetébe kerüljön. Gyerekeknek nem is szükséges még a méregtelenítés. A cseppeket mindig kellő odafigyeléssel használjuk. A legjobb, ha kikérjük egy természetgyógyász tanácsát.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024