1

Méregtelenítő diéta étrend

A méregtelenítő diéta alatt az étrendünkre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetnünk. A sok iparilag előállított élelmiszerrel, a zsíros ételekkel, cukorral és szénhidráttal juttatjuk a szervezetünkbe a legtöbb káros anyagot, ezzel megrövidítve az életünket. Bármennyire is igyekszünk, nem tudjuk egész életünk során szabályozni az étrendünket, néha kísértésbe esünk, épp ezért érdemes havonta méregtelenítő diétát tartani.

A méregtelenítő diéta étrendnek nem szabad tartalmaznia alkoholt, cukrot, szénhidrátot, állati eredetű zsírokat és adalékanyagokat, tartósítószereket. A leghatásosabb, ha három napig csak folyadékot iszunk, semmiféle szilárd táplálékot nem veszünk magunkhoz. A folyadékbevitelre viszont oda kell figyelni. Ezalatt ihatunk tejet, nagyon sok narancslevet, kevés savtartalmút, vizet és gyógyteákat.

Méregtelenítő diéta étrend

Méregtelenítő diéta étrend

Ha ez a fajta méregtelenítő diéta étrend túl drasztikusnak tűnik, próbáljunk párolt zöldségeket enni és sok gyümölcsöt, nagyon sok folyadékot inni, és fontos, hogy az étrendünk ne tartalmazzon félkész termékekből előállított ételeket. A menüt mi magunk állítsuk össze.

A méregtelenítő diéta étrend betartása nem nehéz. Az első nap tűnik majd picit nehezebbnek, de szervezetünk hamar átáll, ha egész nap csak gyümölcslevet iszunk is. Az első pár óra nehéz, utána megszokjuk, és nem is leszünk éhesek. Ez a fajta életmód nem csak a salakanyagoktól és méreganyagoktól tisztít meg, hanem a felesleges kilóktól is hamar megszabadulunk. Egy hét után akár 4 kilót is fogyhatunk.

  
Iktatva: Ételek, diéta Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Méregtelenítő diéta étrend"

  1. vanda szerint:

    én laktózérzékeny vagyok, ezért mindig az volt a bajom, hogy sok diétát nem követhettem, de szerencsére már sokat gondolnak ránk is http://redir.ec/laktozmentes

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024