0

Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával

Nem is gondolnánk, hogy a fürdőszobánk akár igazi méregtelenítő szalonná is változtatható. Nem kell hozzá semmi drága gép vagy bármiféle kezelés. Olyan alapanyagokat használhatunk hozzá, mint a szódabikarbóna, ami nemcsak takarításra jó, hanem fürdő készítéséhez is kiváló. A méregtelenítő fürdő szódabikarbóna segítségével két részre osztható. Van az egész testet méregtelenítő, és van az, amelyik csak a lábra ható.

A méregtelenítő fürdő szódabikarbóna használatával segít, hogy testünkben optimalizálódjon a sav-bázis egyensúly. A legjobb, ha a szódabikarbóna mellé még szórunk fürdősót is a vízbe, hogy az érzékeinkre is jó hatással legyen a fürdő. Nem kell, sőt nem szabad sokáig áztatni magunkat a kádban, hisz a szódabikarbóna idővel marhatja a bőrünket.

Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna

Méregtelenítő fürdő szódabikarbóna

A lábunknak is nagyon jót tesz a méregtelenítő fürdő szódabikarbóna hozzáadásával. A szódabikarbónás fürdő segítségével a lábunkon keresztül is méregteleníthetjük a szervezetünket. A lábfürdő szódabikarbónával nem csak méregtelenít, de nagyon jó gombaölő valamint vérkeringés fokozó is.

A méregtelenítő fürdő szódabikarbóna hozzáadásával kitűnő választás lehet azoknak, akik nem szeretnek diétázni, vagy épp csak tenni szeretnének valamit annak érdekében, hogy egészségesebbek legyenek. Használjuk bátran kúraszerűen is, hisz mellékhatása nincs. Nem csak szervezetünknek, de bőrünknek is jót tesz egy ilyen fürdő, nem beszélve arról, hogy az idő, amit magunkra fordítunk, a lelkünkre is nagyon jó hatással van.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024