0

Méregtelenítő fürdősó

Egy fárasztó nap után, mikor alig állunk a lábunkon, jól esik egy kád vízben elmerülni, lazítani. Választhatunk a habfürdő vagy az illóolaj jótékony hatásai közül. Ha egyikhez sincs kedvünk, akkor válasszuk a méregtelenítő fürdősós fürdőt. Nem kell hozzá más, mint egy kis jó minőségű fürdősó.

A méregtelenítő fürdősó lényege, hogy húszperces fürdőzéssel annyit méregteleníthetünk, mint egy háromnapos kúrával. Az egész test felületén található pórusokon a fürdősó segítségével távozhatnak a méreganyagok. Ilyen fürdő esetén vigyázzunk a víz hőmérsékletére. Nem szabad melegebbnek lennie 37 foknál. Ha szívpanaszaink vannak,  akkor legyünk óvatosak fürdősós pihenéskor! A legjobb, ha van valaki még velünk, hogy esetleges probléma, mint például szédülés, vagy rosszabb esetben ájulás alkalmával gyors segítséget tudjon nyújtani.

Méregtelenítő fürdősó

Méregtelenítő fürdősó

A méregtelenítő fürdősó rengeteg jótékony hatással rendelkezik. Ilyen ennek az értágító vagy a fertőtlenítő hatása. Azonkívül nagyon jó gyulladáscsökkentő, épp ezért nem csak azoknak ajánlott a használata, akik méregteleníteni szeretnének, hanem azoknak is, akiknek olyan bőrproblémái vannak, mint a pikkelysömör, ekcéma vagy épp túl zsíros bőr.

Élvezzük és használjuk a méregtelenítő fürdősó áldásos hatásait! Ha olyat választunk, ami illóolajat is tartalmaz, akkor a lelkünknek is jót teszünk. Miközben méregtelenítjük a szervezetünket, az illóolaj lazító hatását is élvezhetjük. Vegyünk egy jó könyvet is kézbe, és adjunk magunknak húsz perc kényeztetést.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024