0

Méregtelenítő folyadékok

Maga a víz is kiváló méregtelenítő folyadék. Ha megemeljük a napi folyadékbevitelt, azzal máris tisztítjuk a szervezetünket, viszont ha hatékonyabb készítményt szeretnénk, gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban is találunk olyan méregtelenítő folyadékokat, amelyek nagyon hatásosak a salakanyagok és a méreganyagok ellen.

Ezek a készítmények olyan méregtelenítő folyadékok, amelyek nagyrészt gyógynövényekből és gyümölcsökből, zöldségekből kivont értékes anyagok segítségével hatnak. Leginkább olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek gyorsítják az anyagcserét, serkentik az epeműködést, és amelyek az emésztést is pozitívan befolyásolják.

Méregtelenítő folyadékok

Méregtelenítő folyadékok

Méregtelenítő folyadékok a gyümölcslevek és zöldséglevesek is. Tarthatunk narancsleves kúrát. Pár napig csakis narancslevet fogyasszunk, és már az első nap után érezhetjük a változást. Többek közt tapasztalható kedélyváltozás, könnyedség, és annak ellenére, hogy nem eszünk semmi mást, mégsem vagyunk éhesek. Mindenkinek érdemes ezt kipróbálnia, ez a három nap nagyon kevés idő, de mégis sokan életmódot is váltanak a kipróbálása után.

Méregtelenítő folyadékok a zöldség és gyümölcslevesek is. Ezeket ha nem sűrítjük be habarással, nagyon jó méregtelenítők. Készíthetünk gyümölcs- és zöldségturmixokat egy kis tejjel, cukor nélkül, vagy akár krémleveseket is. Habarás helyett főzőtejszínnel sűrítsük, vagy tegyünk bele annyi zöldséget, hogy a pépesítés után krémes állagú legyen. Ezek a folyadékok nemcsak ízletesek de frissítőek és méregtelenítő hatásúak is.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024