0

Méregtelenítő gél

A legyengült immunrendszer és bélflóra miatt sajnos a méreganyagok és salakanyagok nem eltávoznak, hanem felszívódnak, így bejutnak a véráramba, a létfontosságú szerveinkhez, valamint lerakódnak a bőr alatt, és ezáltal még egészségtelenebbek és méginkább legyengültnek érezzük majd magunkat. Ha pedig már mindent kipróbáltunk, és nem értünk el eredményt, s nem szeretnénk olyan szélsőséges módszerekhez folyamodni mint a beöntés, a méregtelenítő gél kiváló megoldást jelenthet erre a problémára.

A méregtelenítő gél helyreállítja a bélflóra működését. Ezek a gélek általában olyan probiotikumokat és rostokat tartalmaznak, amelyek nagyon sok szempontból hasznosak. Meggátolják a bélrendszerben jelenlévő gombák és baktériumok túlszaporodását, elősegítik az emésztést, általuk felgyorsul az anyagcsere, és a méreganyagok eltávoznak a szervezetből.

Méregtelenítő gél

Méregtelenítő gél

Ezeket a méregtelenítő géleket interneten is megrendelhetjük, de találunk a gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban is. Az ízük nagyon kellemes, hozzákeverhetjük az italunkhoz is. Természetesen ezeknek a géleknek a használata nem azt jelenti, hogy abba kell hagyni a gyógyszeres kezelést, ha valamilyen emésztőrendszeri betegségünk van.

A méregtelenítő gél arra a célra szolgál, hogy eltávolítsa a salakanyagokat, méreganyagokat, de nem arra a célra van kifejlesztve, hogy emésztőrendszeri megbetegedéseket gyógyítson. Ugyan a gél jó hatással van és tapasztalhatunk javulást, mégis elengedhetetlen a rendszeres orvosi vizsgálat, hogy tisztában legyünk az állapotunkkal.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024