0

Méregtelenítő gép

A méregtelenítő gépek lényegében elektrolízist idéznek elő, és egy elektrolízises lábfürdő néhányak szerint csodákat tehet. A megvásárlásán viszont alaposan gondolkodjunk el, mert nem két fillér. Némelyik ára az átlagkeresetet is jóval felülmúlja, és ami rossz hír, az az, hogy a gyártók szerint kitűnő megoldás méregtelenítésre, viszont a legtöbb készüléket nem tesztelték klinikailag, tehát nem garantált a hatás.

Az ionizált víz, amit a méregtelenítő gép eredményez, elméletileg kivonja a méreganyagokat a szervezetéből, és ezt a vízbe juttatja, ami ennek hatására el is színeződik. Az előadások alkalmával az értékesítő helyben is bemutatja ezt a csodát, de ne legyünk biztosak abban, hogy az elszíneződést valóban a méreganyagok okozzák. Az értékesítők általában fürdősót, vagy tengeri sót raknak a lavórba, és természetesen az elektrolízis hatására ez elszíneződik, tehát nem a méreganyagaink távoznak el, hanem a só miatt vált színt a víz.

Méregtelenítő gép

Méregtelenítő gép

A méregtelenítő gép hatásossága kétségbevonható, de ha mégis úgy döntünk, hogy megvásároljuk, és gyakran használjuk, akkor minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk. Fontos a folyadékbevitel és a vitaminok is, mivel az elektrolízis hatására ezek eltávoznak a szervezetből, sőt nem képesek teljesen beépülni.

A méregtelenítő gép gyakori használata épp ezért nem ajánlatos. Bőven elég, ha hetente egyszer használjuk, és reménykedünk, hogy valóban hatásos. Ha méregtelenítő kúrával és egy kis mozgással társítjuk, valószínűleg eredményesebb lesz.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024