0

Méregtelenítő gyógyszerek

Olykor, ha úgy érezzük, hogy az étrendünk nem megfelelő, túl sok cukrot, zsírt, szénhidrátot tartalmaz, akkor ideje elkezdeni egy méregtelenítő kúrát. Ehhez nagy segítséget nyújthatnak a méregtelenítő gyógyszerek. Ezek a szerek nagyrészt természetes összetevőjűek, nem váltanak ki allergiás reakciókat, és több szempontból is hasznosak. Vannak köztük olyanok, amelyek vízhajtó hatásúak, léteznek olyanok, amelyek segítenek feloldani a salakanyagokat és a méreganyagokat, ott ahol lerakódtak.

Méregtelenítő gyógyszereket érdemes akkor is alkalmazni, ha olyan gyógyszert szedünk, amely káros az emésztésre, a májra. A máj az emésztés központja, létfontosságú szerv, épp ezért nagyon vigyáznunk kell az épségére. Túl nagy dózisú vagy erős gyógyszerek alkalmazása esetén érdemes szedni valamilyen készítményt a máj és más belső szervek károsodása ellen.

Méregtelenítő gyógyszerek

Méregtelenítő gyógyszerek

Méregtelenítő gyógyszereket beszerezhetünk bármely gyógyszertárban, de előtte kérjük ki a gyógyszerész véleményét. Ha kezelés alatt vagyunk, akkor mindenképp előbb közöljük a kezelőorvosunkkal a szándékunkat. Emellett érdemes diétázni, hogy az eredmény kitűnő legyen: igyunk sok tejet, együnk sok gyümölcsöt és zöldséget.

Méregtelenítő gyógyszereket akkor is szedhetünk, ha olyan anyagokkal dolgozunk, amelyek károsak. Például a gyakori ragasztószag, különböző vegyszerek, festékek, fémpor mind olyan tényezők, amelyek visszafordíthatatlanul károsítják a szervezetünket. Az emésztőrendszeri betegségek nagyon sok komoly betegség kezdeményezői lehetnek, tehát tegyünk azért, hogy egészségesek maradjunk.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024