0

Méregtelenítő, hashajtó módszerek

A hashajtással összekötött méregtelenítés igen fontos a bél- és emésztőrendszer megfelelő működéséhez. Ilyen méregtelenítő hashajtó lehet többek között a zöld tea vagy egyéb hashajtó teák. A méregtelenítő kúra első estéjén kell elfogyasztani az első pohár méregtelenítő, hashajtó teát, majd minden este ezt meg kell ismételni a kúra végéig.

A szennát tartalmazó teák is igen hatékonynak bizonyultak a méregtelenítő, hashajtó kúrákban, ugyanis stimulálják a belek összehúzódását, ezzel segítve a lerakódott salakanyagok leválasztását a bélfalakról. A hashajtó teák azért is nagyon fontosak a méregtelenítő kúrákhoz, mert a méregtelenítés elengedhetetlen része, hogy minimum egyszer ürítsünk székletet naponta.

Méregtelenítő, hashajtó

Méregtelenítő, hashajtó

Fontos a nagy mennyiségű folyadékfogyasztás a méregtelenítő, hashajtó kúra ideje alatt, ugyanis a salaktalanításhoz szükséges a sok folyadék, mint szállítóeszköz, mely a fellazított méreganyagokkal együtt távozik a szervezetből. Az emelt mennyiségű tiszta víz mellett ajánlott a limonádé és a mentatea fogyasztása a tisztítókúra ideje alatt. 15 kilónként egy liter folyadék elfogyasztása ajánlott a testsúlynak megfelelően.

A méregtelenítő hashajtó kúra optimális időtartama 10 nap (de ennél tovább is folytatható). Persze, ha valaki képtelen kibírni ezt a 10 napot, néhány nap is elegendő, ezáltal felkészül a szervezete egy későbbi, hosszabb tisztítókúrára. A kúra hosszú távú hatását azzal érhetjük el, ha legalább félévente megismételjük ezt a 10 napos eljárást.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024