0

Méregtelenítő hashajtó tea

Bizonyos ételek fogyasztása székrekedést okozhat. Ilyen esetekben a legtöbb ember a hashajtó tabletta vagy tea után nyúl. Most már kapható méregtelenítő hashajtó tea is, ami azon felül, hogy megszabadít a kellemetlen székrekedéstől, abban is segít, hogy a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagok távozhassanak.

Többféle méregtelenítő hashajtó tea kapható. Az újabbaknak már kellemes gyümölcsösízük van. A hashajtó tea összehúzódásra serkenti a beleket, ezáltal segít, hogy a szilárd salakanyagok könnyen távozzanak a szervezetből. Ez nagyon fontos, hisz a pangó méreganyagok nem csak a beleket károsítják, hanem az egész szervezetet.

Méregtelenítő hashajtó tea

Méregtelenítő hashajtó tea

Méregtelenítő kúra alkalmával nagyon fontos, hogy minden nap legyen székletünk. Ha ez nem megy magától, akkor érdemes a méregtelenítő hashajtó tea jótékony hatásait segítségül hívni. Ezekből a teákból napi 1-2 csészényi az ajánlott adag. Ennél többet ne igyunk belőlük.

A méregtelenítő hashajtó tea nem csak méregtelenítő kúra alkalmával vethető be. Ha épp kellemetlen székrekedéstől szenvedünk, akkor is jó választás. Cukrot semmiképp ne adjunk hozzá, esetleg egy kis mézet csurgassunk bele. A frissen facsart citromléből is adhatunk hozzá bátran. Bár jó hatásuk van ezeknek a teáknak, vigyázzunk, hogy ne szoktassuk hozzá a szervezetünket. Alkalmazásuk előtt nem árt, ha átolvassuk az összetételt, hogy nehogy olyan növény legyen benne, amire allergiások vagyunk.

  
Iktatva: Gyógynövények Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024