0

Méregtelenítő iszappakolás

A méregtelenítő iszappakolás csodákat művel a bőrrel: eltávolítja az elhalt hámsejteket, regenerál, nagyon bársonyos és puha bőrt varázsol. Ásványi anyag tartalma miatt is hasznos, mivel pótolja ezeknek a hiányát a bőrben, ezen kívül vérbőséget okoz a felvitt területen, ezzel fokozva a méregtelenítés hatékonyságát.

Méregtelenítő iszappakolásnak célszerű a Holt-tengeri iszapot választani. Ez az iszap gazdag brómban, kalciumban, káliumban, magnéziumban, sőt ezeken kívül még tíz másik hasznos ásványt is tartalmaz. Ezek az anyagok táplálják a bőrt, megtartják a nedvességtartalmát, ugyanakkor a vérbőség miatt távoznak a méreganyagok. Ezen kívül bőrbetegségek kezelésére is alkalmas, tudományosan igazolták, hogy megszünteti vagy csökkenti a pikkelysömör tüneteit.

Méregtelenítő iszappakolás

Méregtelenítő iszappakolás

A méregtelenítő iszappakolás ellazítja az izmokat, ezért a bőrünk kisimul tőle. Számos érv szól amellett, hogy Holt-tengeri iszapot szerezzünk be, de ha a pénztárcánk ezt nem engedi, van olcsóbb megoldás is. Itthon is találhatunk iszapot bőven, és némelyikről bebizonyosodott, hogy nem csak méregtelenítésre, de meddőség ellen is beválhat.

Méregtelenítő iszappakolást egész évben készíthetünk. Ha időben begyűjtjük és megszárítjuk, az év bármelyik szakában hetente megismételhetjük a méregtelenítő iszappakolást, anélkül, hogy sokat fizetnénk érte. Elég, ha évente egyszer-kétszer gyűjtünk iszapot, hazánkban is öt ilyen hely van, ahol bizonyítottan hasznos kozmetikumra találunk.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024