0

Méregtelenítő jóga

A jógagyakorlatokat egyre többen végzik napjainkban. Ezek a gyakorlatok kiváló méregtelenítők, hisz megmozgatják a test minden apró részét. Jótékony hatással vannak a keringésre, vérbőséget okoznak. Emellett kiváló stresszoldó hatásúak, ez pedig nagyon jó hatással van az emésztésre. A jóga gyakorlása kortól független, tehát gyerekektől elkezdve idősekig bárki gyakorolhatja, bárki tapasztalhatja annak jótékony hatásait.

A méregtelenítő jóga azon kívül, hogy méregtelenít, gyógyító hatású is. Rehabilitáció alatt például mindenképp próbálkozzunk jógagyakorlatokkal, hisz kiválóan hatnak az ízületekre, és felgyorsítják a gyógyulás folyamatát. Mielőtt nekikezdenénk, teremtsünk nyugodt, kényelmes környezetet. Vegyünk magunk mellé egy törölközőt, egy fél liter vizet és egy matracot, amin kényelmesen elhelyezkedünk.

Méregtelenítő jóga

Méregtelenítő jóga

Ezen kívül, hogy a méregtelenítő jóga még kellemesebben teljen, szerezzünk be egy jóga ruhát. Fontos, hogy ez számunkra a legkényelmesebb legyen, hogy érezzük jól benne magunkat. Feszüljön és legyen pamutból, hogy felszívja az izzadást. Miután befejeztük, igyunk nagyon sok vizet és ne pihenjünk le rögtön. Sétáljunk vagy keressünk valami elfoglaltságot, hogy másnap ne kelljen izomlázzal szembesüljünk.

A méregtelenítő jóga gyakorlatokat 3 hónapig kell végezni, de természetesen tovább is folytathatjuk. A hatása már egy hét után is tapasztalható, hisz lényegében intenzív tornagyakorlatokhoz hasonló mozgásokat végzünk, amelyek minden szervünkhöz oxigéndús vért juttatnak, ezzel fokozva a méregtelenítés hatékonyságát.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024