0

Méregtelenítő kúra otthon

A méregtelenítő kúra otthon elvégezve egy olyan pluszt ad a szervezetnek, amit semmiféle tabletta vagy gyógyszer nem adhat. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, akkor biztosak lehetünk benne, hogy sokat tettünk annak érdekében, hogy néhány betegséget elkerüljünk.

A méregtelenítő kúra alapvető szabálya, hogy kerüljük az alkoholt és/vagy nikotint. Ezek azok a szerek, melyek igazán károsítják a szervezetet még nagyon csekély mennyiségben is. Aki a reggelt nem tudja kávé nélkül elkezdeni, annak ajánlott a fekete- vagy zöld tea fogyasztása. Mind a két nedű magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, valamint felpörgeti az anyagcserét, élénkíti a szellemet és a testet.

Méregtelenítő kúra otthon

Méregtelenítő kúra otthon

Ha a méregtelenítő kúra otthon végezhető lehetőségét választjuk, akkor olyan napokat válasszunk, amikor tudunk pihenni is, hisz a méreganyagok nem távoznak kellemetlen tünetek nélkül. A reggeli tea elfogyasztása után jöhet egy kímélő reggeli. Tartalmazzon ez minél több zöldséget és gyümölcsöt. Ebédre egy könnyű leves után párolt hús fogyasztása ajánlott. A kúra alatt inkább mellőzzük a desszertet, ha mégis nagyon kívánjuk az édességet, akkor elégedjünk meg egy gyümölccsel. A vacsora egy pohár natúr joghurtnál ne legyen több.

A méregtelenítő kúra otthon lehetőséget ad arra, hogy magunkra figyeljünk néhány napig. A kúra végeztével könnyebben fognak mozogni az izmok, tisztább lesz a szem és bőr, valamint nem fogjuk magunkat nehéznek érezni.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024